Πέμπτη 29 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αμαρτίες γυναικών

Σκηνή από την ταινία «Ο γητευτής των αλόγων», σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Σκηνή από την ταινία «Ο γητευτής των αλόγων», σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Το δραματικό φιλμ νουάρ με τίτλο «Αμαρτωλές γυναίκες», σε σκηνοθεσία Λουίς Μάιλστοουν θα μεταδώσει απόψε στις 22.10 το κανάλι της «ΒΟΥΛΗΣ».

Το 1928, η κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, η Μάρθα Αϊβερς, αποφασίζει να μην το σκάσει με τον φίλο της τον Σαμ και μένοντας πίσω, αντιμετωπίζει μοιραία γεγονότα. Οι πράξεις του παρελθόντος την καταδιώκουν, από εφιαλτικές αναμνήσεις εξαιτίας μιας αξιόποινης πράξης που είχε διαπράξει στο παρελθόν... Ενδιαφέρουσα μελοδραματική ταινία, που μάλιστα διαθέτει και ένα αξιόλογο σενάριο. Παίζουν οι Μπάρμπαρα Στάνγουικ, Βαν Χέφλιν και Κερκ Ντάγκλας.

«Ο γητευτής των αλόγων». Κοινωνική ταινία σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Μια παγωμένη μέρα του χειμώνα, η Γκρέις και η φίλη της Τζούντιθ πηγαίνουν μια βόλτα με τα άλογά τους. Ενα τρομερό ατύχημα αλλάζει για πάντα τη ζωή της Γκρέις. Ενα φορτηγό πέφτει πάνω τους, η Τζούντιθ και το άλογό της σκοτώνονται ακαριαία, ενώ η Γκρέις και ο Πίλγκριμ, το δικό της άλογο, τραυματίζονται σοβαρά. Σε μια προσπάθεια να απαλύνει τις ψυχικές πληγές, η μητέρα της Γκρέις, παίρνει την ανάπηρη κόρη της και τον Πίλγκριμ (ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σ' ένα άγριο, ατίθασο ζώο). Πηγαίνουν στη Μοντάνα, όπου σ' ένα αγρόκτημα ζει ο Τομ Μπούκερ, ένας «γητευτής αλόγων», ο οποίος διαθέτει τη σπάνια ικανότητα να επικοινωνεί με τα άλογα... Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σαμ Νιλ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Νταϊάν Γουίστ, Κρις Κούπερ (ΑΝΤΕΝΝΑ, 24.00)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ