Πέμπτη 17 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Υπόδειγμα αγωνιστή, παράδειγμα για τους νέους κομμουνιστές

Για την απώλεια του Βασίλη Εφραιμίδη, το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το ΚΣ της ΚΝΕ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του σ. Βασίλη Εφραιμίδη που έφυγε χτες (σ.σ. προχτές) από κοντά μας. Ο σ. Βασίλης Εφραιμίδης υπήρξε υπόδειγμα λαϊκού αγωνιστή, ενσάρκωσε με τον καλύτερο τρόπο τα μεγάλα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε όλη του τη ζωή.

Η σταθερότητά του στην ιδεολογία και τις αρχές του ΚΚΕ, η εμπιστοσύνη του στην εργατική τάξη και το λαό, η πρωτοπόρα δράση του, η σεμνότητα και το ήθος που χαρακτήρισαν την πλούσια αγωνιστική του πορεία, αποτελούν σοβαρή παρακαταθήκη και παράδειγμα για όλους τους νέους κομμουνιστές.

Με την απώλεια του σ. Βασίλη Εφραιμίδη η νεολαία έχασε έναν αγωνιστή που πάντα στεκόταν συμπαραστάτης και αρωγός στους μικρούς και μεγάλους αγώνες της. Η σκέψη του θα συντροφεύει πάντα τα μέλη της ΚΝΕ που συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο που κι αυτός πορεύτηκε, στο δρόμο του αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό.

Το ΚΣ της ΚΝΕ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ