Παρασκευή 30 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΔΡΩΤΑ

ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ: «Είναι άμεση ανάγκη πέρα από οποιαδήποτε άλλα μέτρα να κατοχυρωθεί α) η δυνατότητα πρόσβασης των οργανώσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων με τους εκπροσώπους τους σε όλα τα στοιχεία που αφορούν τη διαφάνεια στη διαχείριση και όχι απλά στη συμμετοχή στα ΔΣ και β) να νομοθετηθεί η υποχρέωση ενημέρωσης με γραπτό τρόπο μία ή δύο φορές το χρόνο κάθε ασφαλισμένου για την επενδυτική πολιτική και τα αποτελέσματα, προκειμένου και ατομικά ο ασφαλισμένος, εργαζόμενος ή συνταξιούχος, να έχει πλήρη γνώση» (ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπ. Παπασπύρου, στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ: «Τουριστική επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ σε περιοχή της κεντρικής Ελλάδας προτίθεται να πραγματοποιήσει αγγλικό pension fund» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ: «Περισσότερα από 25.000 καταναλωτικά δάνεια - μαζί με τα εορτοδάνεια - ύψους άνω των 125 εκατ. ευρώ, θα χορηγήσουν οι τράπεζες την περίοδο από τις 15 Μαρτίου και μέχρι τις 20 Απριλίου, σύμφωνα με τα αρμόδια τραπεζικά στελέχη» (η είδηση στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ; «Στη συντριπτική τους πλειοψηφία αυτού του τύπου οι απόψεις υπογράμμιζαν την προκατάληψη των εκφραστών τους μάλλον παρά κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα του βιβλίου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ακόμα και πίσω από ένα σχολικό βιβλίο πολλοί είδαν δάκτυλο του Μπους και της "νέας τάξης". Κυνηγώντας ανεμόμυλους» (από το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... «Επειδή απεργεί - για άγνωστους λόγους - το διαβόητο ΠΑΜΕ, αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία διανομής Τύπου, όχι μόνο να απεργήσουν, αλλά και να καταλάβουν τα Πρακτορεία (...) Τόσο μυαλό έχουν ώστε να εμποδίζουν και την έκδοση των εφημερίδων και να μην προβληθούν ούτε τα υποτιθέμενα αιτήματά τους, ούτε η απεργία τους» (ο Δ. Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ