Σάββατο 31 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κοινή πλεύση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ

Ανακοίνωση ΚΚΕ για ΤΕΔΚ Ηρακλείου

Τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς που από καιρό έχουν δρομολογήσει στην Αυτοδιοίκηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, με αφορμή τη ΓΣ της ΤΕΔΚ Ηρακλείου για την εκλογή του νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για την ΚΕΔΚΕ. Σημειώνεται ότι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ συμμετείχαν στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο, επιβεβαιώνοντας την πλήρη σύμπλευσή τους στον αντιλαϊκό ρόλο που θέλουν να παίξει η ΤΑ. Μεμονωμένη υποψηφιότητα που είχε στηριχτεί από τις Αγωνιστικές Δημοτικές Κινήσεις του νομού είχε καταθέσει ο Γιώργος Σταματάκης από το Δήμο του «Ν. Καζαντζάκη» χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Στη σχετική ανακοίνωση, εκτός των άλλων, επισημαίνεται πως το ενιαίο ψηφοδέλτιο, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ και «ανεξάρτητων» από την ΤΕΔΚ, επιβεβαιώνει την πολιτική ταύτισή τους στη γραμμή ενσωμάτωσης της Αυτοδιοίκησης στις απαιτήσεις του κεφαλαίου, παρά τις όποιες υποκριτικές «συγκρούσεις» μεταξύ τους.

Ετσι, καλούνται οι εργαζόμενοι να παλέψουν, για τη λύση των προβλημάτων τους, σε αντιπαράθεση με την πολιτική ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και των Δήμων που την εκφράζουν. Να παλέψουν για μια άλλη λαϊκή εξουσία, μια άλλη πολιτική ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ