Σάββατο 7 Απρίλη 2007 - Κυριακή 8 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Στα μπαράζ η Πολίχνη για την Α' Εθνική

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Κω με ομάδες από Μυτιλήνη, Χίο, Σύρο, Ικαρία, Κάλυμνο και Κω

Μία από τις πρώτες ομάδες της Β' Εθνικής που εξασφάλισε - πριν τελειώσουν οι αγώνες - την 1η θέση και την πρόκρισή της στα μπαράζ για την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία, είναι ο Σκακιστικός Ομιλος Πολίχνης.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, ένα γύρο πριν το τέλος, ο ΣΟ Πολίχνης ήταν επικεφαλής του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς (ποσοστό επιτυχίας 100%) στους 8 αγώνες, ενώ οι πόντοι που είχαν συγκεντρώσει οι αθλητές και αθλήτριες (Χαριτάκης Θ., Βαφειάδης Κλ., Θεοφιλόπουλος Αρ., Λαζαρίδης Χ., Νοβίδης Ν., Χαρατσίδης Β., Χίτσος Γ., Σπυροπούλου Ουρανία, οι αδελφές Δημ. και Φανή Μπαρμπαγεωργοπούλου, Κούρτογλου Σ., Κυργερίδης Π., Δικταπανίδης, Ευθ., Δικταπανίδης Γ., Τσαγκαλίδης Αλ., Γιαννακός Γ. και Μεταξάς Ευθ.) στις σκακιέρες τους συνολικά, έφθασαν τους 76,5!

Με δύο βαθμούς μείον ακολουθούσε ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου 14β. 3. ΑΜΟ Γαλαξίας 12β 4. ΠΑΣΠ ΔΕΗ 10β 5. Σ.Σ. Πεύκων6. Χρονικό Παπάφη7. ΧΑΝ Καλαμαριάς8. Σ.Π. Τριανδρίας9. Φοίβος Συκεών 2β και ο ΣΟΑ Θεσσαλονίκης.

  • Την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος 2007, διεκδικεί και μία ομάδα από το Αιγαίο, όπου μεθαύριο Τρίτη και μέχρι τις 15 Απρίλη, θα διεξαχθούν στην Κω 5 διασυλλογικές διοργανώσεις. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου στην Κω θα αγωνιστούν ομάδες από τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σύρο, την Ικαρία, την Κάλυμνο και την Κω, για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αιγαίου, το Διασυλλογικό Κύπελλο Αιγαίου, το αντίστοιχο πρωτάθλημα Γυναικών, το Διασυλλογικό Εφήβων Αιγαίου και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ