Σάββατο 7 Απρίλη 2007 - Κυριακή 8 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM»
Νέο πρόγραμμα για ακόμη πιο πλούσια ενημέρωση και ψυχαγωγία

Ακόμα περισσότερο φιλόδοξους στόχους βάζει μπροστά του ο «902 Αριστερά στα FM», εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του τόσο στον τομέα της ειδησεογραφίας και της πολιτικής ενημέρωσης, όσο και στον ψυχαγωγικό.

Μένοντας σταθερά στην πλευρά των εργαζομένων και της προάσπισης των συμφερόντων τους θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που απασχολούν τη λαϊκή οικογένεια και τη νεολαία, ρίχνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην αποκάλυψη των βαθύτερων αιτιών τους, στην προβολή των λαϊκών αιτημάτων και της ωφέλιμης για το λαό διεξόδου από τη σημερινή κατάσταση. Ολα αυτά αναδεικνύονται καθημερινά μέσα από εμπεριστατωμένα και έγκυρα ρεπορτάζ και έρευνες που επιμελείται η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού.

Ενας από τους πιο σημαντικούς σκοπούς του σταθμού είναι η ενίσχυση των δεσμών του με τους ακροατές, ιδιαίτερα η προσέγγιση με τη νέα γενιά, με τις αγωνίες, τα όνειρα και τις αναζητήσεις της.

Στόχος, επίσης, είναι να διευρυνθεί περισσότερο ο κύκλος των ακροατών και ιδιαίτερα σε νεότερες ηλικίες.

Σημαντικός κρίκος αυτής της προσπάθειας του «902 Αριστερά στα FM» είναι η πολύμορφη προσφορά και η συμμετοχή καλλιτεχνών, δίνοντας στο σταθμό τη δυνατότητα να προβάλλει νέους δημιουργούς και να επικοινωνήσει με ευρύτερα τμήματα της νεολαίας. Πρώτες σημαντικές συνεργασίες είναι με τους καταξιωμένους δημιουργούς Μίλτο Πασχαλίδη και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες.

Το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα «ζωντανό». Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ο «902 Αριστερά στα FM» θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του και μέσα από το διαδίκτυο.

Το καθημερινό πρόγραμμα του «902 Αριστερά στα FM» από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα είναι το εξής:

Πρωινή Ζώνη (από τις 6 π.μ. έως τις 5 μ.μ.): Αρχίζει με μια τρίωρη εκπομπή με πληροφορίες, ειδήσεις και ρεπορτάζ για τα θέματα της ημέρας. Ακολουθεί μια εκπομπή πολιτιστικής ενημέρωσης, για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της ημέρας και προτάσεις ψυχαγωγίας. Στη συνέχεια, η ενημέρωση συνεχίζεται με αναλύσεις, έρευνες και συνεντεύξεις πάνω σε θέματα της επικαιρότητας. Και η ζώνη κλείνει με το μαγκαζίνο του σταθμού με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την εκπομπή για τις διεθνείς εξελίξεις.

Απογευματινή ζώνη (από τις 5μ.μ. έως τις 10 μ.μ.): Εδώ τον πρώτο λόγο έχει η μουσική. Το σύγχρονο ελληνικό και ξένο τραγούδι είναι η πρώτη ύλη. Η ζώνη αρχίζει με δύο εκπομπές, που με αφετηρία την ελληνική μουσική πραγματικότητα εξελίσσονται σε διαδρομές, όπου συναντιούνται τα διαφορετικά είδη, οι δημιουργοί, οι «μουσικές του κόσμου», το παρόν με το παρελθόν. Η ζώνη κλείνει με μια εκπομπή για τη σύγχρονη ξένη μουσική, όπου το ροκ και η τζαζ παρουσιάζονται σε όλη την εξέλιξή τους, μέχρι τα σύγχρονα ρεύματα.

Βραδινή ζώνη (από τις 10 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα): Το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι όπως δε θα ακούσετε σε κανέναν άλλο σταθμό. Στη ζώνη που έδωσε στον «902» τον τίτλο του σταθμού με τις καλύτερες και εγκυρότερες εκπομπές του είδους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα Σαββατοκύριακα του «902» είναι γεμάτα μουσική. Η μουσική σκυταλοδρομία των παραγωγών του σταθμού αρχίζει στις 8 π.μ. με κλασική και συνεχίζει με σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, ελληνική παραδοσιακή μουσική, μουσικές της Νότιας Αμερικής, τζαζ, μπλουζ και ροκ και βέβαια λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Σ' αυτόν το μουσικό «μαραθώνιο» παρεμβάλλονται οι εκπομπές για το βιβλίο και τα ειδικά αφιερώματα σε πρόσωπα και ιστορικά γεγονότα.

Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας του «902» να δώσει βήμα σε δημιουργούς (παλιότερους και νεότερους) για την παρουσίαση των απόψεων και του έργου τους, ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει την εκπομπή του, κάθε Σάββατο (12 μ. - 1μ.μ.), και έπεται συνέχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ