Παρασκευή 18 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
Τηλεόραση
Η ΕΤ-1 στη Δράμα

Δώδεκα από τις 21 μικρού μήκους ταινίες που προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Δράμας εντάσσονται στο πρόγραμμα παραγωγής μικροφίλμ της ΕΤ-1. Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 16 του Σεπτέμβρη, παράλληλα με το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Οι ταινίες μικρού μήκους της ΕΤ-1 που προκρίθηκαν είναι: «Merry Kitschmas» του Ηλία Δημητρίου, «Ελα να σου πω» της Κατερίνας Φιλιώτου, «Ψυχοσάββατο» του Γιώργου Σκευά, «Σοκολάτα γάλακτος» της Κατερίνας Πατρώνη, «Monday» της Στέλλας Καβαδάτου, «Καυτός ορίζοντας» του Αντώνη Σαμουράκη, «Ο βετεράνος» του Βασίλη Δουβλή, «Πάντα χθες βράδυ» της Νάνσυ Μπινιαδάκη, «Αισθήσεις» της Ελενας Καζαντζίδη, «Ενας λαμπερός ήλιος» του Βασίλη Λουλέ, «Φλεγόμενη Στέλλα» του Λευτέρη Χαρίτου και «Οι τούρτες του μίσους» του Δημήτρη Κατσικούδη».

Η ΕΤ-1 συμμετέχει, επίσης, στο Φεστιβάλ Δράμας ως συμπαραγωγός στις ταινίες «Θολό ποτάμι» της Στρατούλας Θεοδωράτου, «Λάθος αιώνας» του Στέργιου Νιζήρη και «Η τροφός» του Γιώργου Τζανέρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ