Παρασκευή 13 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Πολύμορφες εκδηλώσεις για την 1η του Μάη

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, με τις οργανώσεις που συσπειρώνονται σ' αυτό, μαζικά, μαχητικά, διεκδικητικά προχωρούν στην οργάνωση μιας σειράς αγωνιστικών εκδηλώσεων για την 1η Μάη, με κορύφωση την 24ωρη απεργία, τη συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου την Τρίτη 1η Μάη και την πορεία που θα ακολουθήσει. Θα προηγηθούν πλήθος εκδηλώσεων σε χώρους δουλιάς και επιπλέον οι παρακάτω κεντρικές εκδηλώσεις:

  • Εκδήλωση για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας, σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στις 26 Απρίλη, από τις 6.30 μ.μ. με θέμα: «Εργατικά Ατυχήματα - Επαγγελματικές Ασθένειες και η δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».
  • Ο 2ος Εργατικός Αγώνας Δρόμου, στις 28 Απρίλη, από το χώρο εκτέλεσης του Νίκου Μπελογιάννη μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
  • Τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων σωματείων και σωματείων Κοινοτήτων Απεξάρτησης στις 4 και 5 Μάη, στο γήπεδο 5X5 του Δήμου Ιλίου (επί της οδού Λεωφόρου Χασιάς 130).

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης στην πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των ΣΥΝενόχων τους. «Γιατί αυτοί ευθύνονται για την ανεργία, την ανέχεια, τη φτώχεια, την κατάσταση στην παιδεία, στην υγεία, για την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων και τα καθημερινά αδιέξοδα της πλειοψηφίας της εργατικής τάξης. Να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία του ταξικού γιορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς και της απεργιακής συγκέντρωσης, διοργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Απρίλη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν συνδικάτα, συνδικαλιστές, φορείς και σύλλογοι της νεολαίας, των αγροτών και των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ