Παρασκευή 27 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέο προεδρείο στην ΤΕΔΚΝΑ

Νέο προεδρείο και Εκτελεστική Επιτροπή εξέλεξε χτες το ΔΣ της Τοπικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής. Η παράταξη της ΝΔ κατέλαβε και τις τρεις θέσεις του προεδρείου, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ μοιράστηκαν τις δύο θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Θυμίζουμε ότι κατά τις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του οργάνου, την προηγούμενη βδομάδα, οι ριζοσπαστικές δυνάμεις της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (ΔΑΣ) απέσυραν τα ψηφοδέλτιά τους και αποχώρησαν, διαμαρτυρόμενοι για την αντιδημοκρατική διαδικασία που επέβαλαν οι παρατάξεις που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ. Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των δυνάμεων του δικομματισμού και της συναίνεσης αποφάσισαν οι εκλογές να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο κάθε παράταξης, δηλαδή και για το ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ και για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΚΕ. Τακτική που στερεί από τους εκλέκτορες το δικαίωμα να εκφραστούν υπέρ διαφορετικών συνδυασμών για κάθε όργανο και ταυτόχρονα απαγορεύει τις μεμονωμένες υποψηφιότητες σε ένα από τα δύο όργανα (ΚΕΔΚΕ ή ΤΕΔΚΝΑ).

Νέος πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ εκλέχτηκε ο δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος (ΝΔ). Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος (ΝΔ) και γραμματέας ο δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου (ΝΔ). Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχτηκαν ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχος (ΠΑΣΟΚ) και ο δήμαρχος Καλυβίων Π. Φιλίππου (ΣΥΝ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ