Παρασκευή 27 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Για την ενίσχυση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σε Ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας ζητούν από τον υπουργό Πολιτισμού να πάρει θέση αν ο Βόλος, η Μαγνησία - η Θεσσαλία γενικότερα - Διεξάγουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου φέτος και αν συμπληρωθούν οι τεχνικές υποδομές στον Πανθεσσαλικό Στάδιο: Αναλυτικά η Ερώτηση έχει ως εξής:

«Διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Βόλο.

Η Μαγνησία και η Θεσσαλία γενικότερα έχει αποκτήσει τεράστια γνώση και αθλητική εμπειρία από τη διεξαγωγή διεθνών σημαντικών αγώνων στο νομό. Αν προστεθεί και η αντίστοιχη υποδομή (Πανθεσσαλικό Στάδιο) τότε ο Βόλος και η Μαγνησία δικαιούνται να ζητήσουν τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, το καλοκαίρι του 2007.

Να σημειωθεί ότι χρειάζεται να συμπληρωθεί η υλικοτεχνική υποδομή του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Βόλο, όχι μόνο για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, αλλά και για να είναι έτοιμο και για άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός αν σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ θα επιλεγεί ο Βόλος ως τόπος διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου και αν είναι στις προθέσεις του να εξοπλίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει και μεγάλες διεθνείς οργανώσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ