Τετάρτη 2 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τέχνη και ταξική πάλη

Το Σάββατο, 5 Μάη του 2007, στις 19.00, στην αίθουσα συνεδρίων της ΚΕ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ, με θέμα «Ο ρόλος της τέχνης και του καλλιτέχνη στην ταξική πάλη.Μπέρτολτ Μπρεχτ».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη, που τα αφιέρωσε στον αγώνα της εργατικής τάξης για καλύτερη ζωή σε μια σοσιαλιστική κοινωνία. Θα ακουστούν χαρακτηριστικά τραγούδια, ποιήματα και κομμάτια θεατρικών έργων του στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης παράστασης.

Η παράσταση είναι σε επιμέλεια κειμένων Μαρίας Καϋμενάκη και σκηνοθεσία Νίκου Ξυθάλη. Κίνηση - χορογραφία Σοφία Μάντη, σκηνογραφία Στράτος Σαραντίδης. Συμμετέχουν στην παράσταση Βαμβακίδης Τάκης, Δεστούνης Μανώλης, Δημαρόγκωνα Ευτυχία, Ζώκας Νίκος, Ηλία Ελεονόρα, Καϋμενάκη Μαρία, Κυριαζίδου Βαγγελιώ, Οικονόμου Λένια, Περπερίδης Μιχάλης, Σώχος Γιώργος, Τζαρέλα Βούλα, Τουντοπούλου Ανδριανή, Χόρτης Γιώργος. Μουσική επιμέλεια και πιάνο ο Κώστας Εγγλέζος, τραγούδι η Σύλβια Καπερνάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ