Τετάρτη 2 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΔΟΥΛΕΜΑ: «το πιστεύει και το πράττει! Αυτός είναι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πιστεύει ότι δεν πρέπει "να ανεχθεί κανενός είδους ενέργεια ή συμπεριφορά που πληγώνει την πολιτική ζωή του τόπου, που πληγώνει τους Ελληνες" δηλώνοντας από την πρώτη στιγμή ότι "τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να επιδεικνύουν τον ίδιο σεβασμό και να είναι πολύ προσεκτικοί στις πολιτικές τους επιλογές και στις επιλογές των συνεργατών τους"» (από το πρώτο θέμα στη ΧΩΡΑ).

ΛΟΓΙΑ: «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. "Ηθελα, είπε, όλοι οι Ελληνες πολίτες να γνωρίζουν ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση που επέλεξαν θα τους σέβεται αποδεικνύοντας την ίδια ευαισθησία απέναντι σε όλα τα θέματα, μεγάλα και μικρά". Μεγάλα λόγια, μικρά έργα. Ούτε λέξη για το σκάνδαλο με τα ομόλογα και τους υπευθύνους υπουργούς του που εμπνεύστηκαν το μεγάλο κόλπο» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΔΥΣΤΟΚΙΑ: «η δυστοκία που δείχνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο "χειρισμό" της απόφασης του πρωθυπουργού να θέσει εκτός κυβέρνησης τον υπουργό που βρέθηκε στο κέντρο της πολιτικής δίνης περισσότερο από μία φορά, δείχνει ότι η απόφαση είχε πολιτικό αποτέλεσμα. Επειτα από καιρό, μία εξέλιξη προήλθε από την πλευρά της κυβέρνησης (...) αυτό συνιστά ανατροπή - βγάζει την κυβερνητική παράταξη από τη θέση του απολογούμενου» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

«ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ»... «η προβολή της "στοχευμένης διαρροής" το πρωί του Σαββάτου ουδένα στο Μέγαρο Μαξίμου αιφνιδίασε και απλώς σηματοδότησε την έναρξη των εδώ και καιρό σχεδιασμένων κινήσεων» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΜΑ: «συνεργάτες του πρωθυπουργού ξεκαθάρισαν, πάντως, ότι η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού δεν έγινε προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, αλλά για ουσιαστικούς λόγους» (η εξήγηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ