Τρίτη 22 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εν δράσει...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ καταλάβει η πολιτική ηγεσία της χώρας σταμάτησε τις διακοπές της και τώρα θα τους έχουμε εν δράσει... κάθε μέρα. Εδώ κι ο Σημίτης, εδώ και ο Καραμανλής!

Και βέβαια μας ήρθαν όπως καταλαβαίνετε... ορεξάτοι. Ο μεν πρώτος για να κάνει όσα... άφησε στη μέση το καλοκαίρι και να βγάλει όλο το λαό από τη μέση, ο δε άλλος για να βγάλει μερικούς δικούς του από τη μέση. Αντε να δούμε πόσο τους ωφέλησαν οι θερινές διακοπές και τι... κανούρια κόλπα έχουν να μας δείξουν.

Μόνο που για κακή τους τύχη σιγά - σιγά επιστρέφουν και οι Ελληνες από τις διακοπές τους.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ορισμένοι συνάδελφοι, κυρίως από τα ηλεκτρονικά Μέσα, να είναι ελαφρώς πιο... διακριτικοί στα ρεπορτάζ τους για το δυστύχημα στο υποβρύχιο «Κουρσκ»; Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δράμα!

Ισως θα έπρεπε να είναι... λιγότερο ειδήμονες ιδίως όσον αφορά το εσωτερικό των ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων και τη δομή τους και να μη μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το γνωρίζουν σαν το σπίτι τους.

Για πυρηνικό υποβρύχιο πρόκειται, ξέρετε. Ενας χώρος που όσο να 'ναι δεν έχει πρόσβαση κάθε κάτοικος αυτού του πλανήτη. Λίγοι τα έχουν επισκεφθεί.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ οι ιεράρχες, είναι πλέον πασιφανές, και από κοντά τους και κάποιοι παπάδες. Βέβαια, το φαινόμενο του ιερέα που δεν τέλεσε μια βάφτιση επειδή η ανάδοχος φόραγε εξώπλατο δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο που συναντάμε!

Και τέλος πάντων όσο κάνουν όσα κάνουν μέσα στις εκκλησίες τους κάπως... μαζεύεται, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, θα αρχίσουν να βγαίνουν και... προς τα έξω. Εκτός από τη μόδα θα επιχειρήσουν να αλλάξουν και άλλα πράγματα. Για προσοχή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ