Παρασκευή 25 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική... παντού

Λ.Μαχαιρίτσας - Δ.Τσακνής, τη Δευτέρα, στο Αιγάλεω
Λ.Μαχαιρίτσας - Δ.Τσακνής, τη Δευτέρα, στο Αιγάλεω
«Απ' την Τήλο ως τη Θράκη», ταξιδεύει ο Παντελής Θαλασσινός, με έντεχνα, λαϊκά, δημοτικά, νησιώτικα τραγούδια: Η διαδρομή του συνεχίζεται με συναυλία, σήμερα, στη Νίκαια Λάρισας, αύριο, στο Βεάκειο Πειραιά, ενώ την Κυριακή θα βρίσκεται στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Παπάζογλου, με τη «Λοξή Φάλαγγα», θα δώσει, σήμερα, συναυλία στα Σφακιά.

  • Ο Νίκος Πορτοκάλογλου «κάνει παιχνίδι» με τραγούδια από την εποχή των «Φατμέ» μέχρι σήμερα, στο μουσικό οδοιπορικό του, που συνεχίζεται με συναυλία, στο «Σαϊνοπούλειο» Σπάρτης, σήμερα.

Στο «Κηποθέατρο» της Νίκαιας (με ελεύθερη είσοδο) θα δώσουν συναυλία, οι «Συνήθεις Υποπτοι», σήμερα και ο Μίλτος Πασχαλίδης, τη Δευτέρα.

Στην Κέρκυρα θα βρίσκονται, αύριο, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η «Θάλασσα» των τραγουδιών τους, που συνεχίζουν να πλημμυρίζουν τις γωνιές της Ελλάδας. Σήμερα θα βρίσκονται στην Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος με δύο νέες φωνές, τη Στέλλα Χροναίου και τον Νίκο Κουρουπάκη, στο Γήπεδο Φλώρινας - πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πρέσπες 2000».

Με συναυλία των Διονύση Τσακνή - Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανοίγει τη Δευτέρα η αυλαία των εκδηλώσεων στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Αιγάλεω.

Τη Δευτέρα, συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, στο Ηρώδειο, στις 9 μμ.

Η γοητευτική σύμπραξη των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και των «Πυξ Λαξ» συνεχίζεται, τη Δευτέρα, στη Ρόδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ