Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ψέμα δείχνει το φόβο τους

Τα ψεύδη και οι λαθροχειρίες δε λείπουν από τη δράση των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε όλους τους συνδικαλιστικούς χώρους. Κάνουμε για πολλοστή φορά αυτήν τη διαπίστωση, με αφορμή τις ψευτιές της ΠΑΣΚ στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου ολοκληρώνεται η εκλογική διαδικασία, ότι δήθεν η ΔΑΚΕ συμμάχησε με το ΠΑΜΕ στο σύλλογο των Λεχαινών Ηλείας για να αφαιρέσει την έδρα από την ΠΑΣΚ!

Ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υφίσταται κανενός είδους συμμαχία με τη ΔΑΚΕ, αλλά ποιούν την επιθυμία τους πραγματικότητα για να σπεκουλάρουν ενάντια στις ταξικές δυνάμεις. Οσο για την έδρα που έχασε η ΠΑΣΚ στα Λεχαινά, την κέρδισαν άλλοι.

Αλλά όπως φαίνεται, ο φόβος της ΠΑΣΚ και κάθε παράταξης που στηρίζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την κυβερνητική πολιτική τόσο της ΝΔ σήμερα όσο και του ΠΑΣΟΚ παλιότερα, δεν είναι η μια έδρα παραπάνω ή η μια έδρα παρακάτω. Ο πραγματικός τους φόβος είναι το ΠΑΜΕ, με τις θέσεις και τη δράση του, τη γραμμή κάθετης σύγκρουσης με την κυβερνητική πολιτική και τις συμβιβασμένες ηγεσίες του κλάδου, το ΠΑΜΕ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα όχι μόνο για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, αλλά συνολικά για το δικαίωμα των παιδιών του λαού στη μόρφωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ