Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
«Το δικαιούστε να υπάρχει ισχυρό ΚΚΕ»

Πλούσια συζήτηση και προβληματισμός με τους εργαζόμενους στα Τεχνικά συνεργεία

Με τους εργαζόμενους στα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αιγάλεω
Με τους εργαζόμενους στα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αιγάλεω
«Το δικαιούστε να υπάρχει ένα ισχυρό ΚΚΕ, δε λέω το δικαιούμαστε. Λέω πως εσείς έχετε αυτό το δικαίωμα γιατί το ΚΚΕ με την πολιτική του μπορεί να είναι ο πιο συνεπής, μαχητικός εχθρός της εξουσίας και της πλουτοκρατίας». Με αυτόν τον ξεκάθαρο τρόπο μίλησε στους εργαζόμενους των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Αιγάλεω, αφού προηγήθηκε μια πλούσια συζήτηση, η οποία επεκτάθηκε σε πολλά ζητήματα.

Λέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - σημείωσε η Αλ. Παπαρήγα - πως «θα δώσουν ευκαιρίες στους εργαζόμενους και στη νεολαία. Τα δικαιώματα έγιναν ευκαιρίες!». Καυτηρίασε αυτή την... καινούρια αντίληψη σχολιάζοντας: «Τι θα πει ευκαιρία; Ευκαιρία σημαίνει βάζω τον κόσμο σε ένα μαραθώνιο, όπου ξεκινάνε πολλοί και φτάνουν λίγοι. Αυτή η λογική αφορά τα πάντα, τη δουλιά, τη μόρφωση, τα πάντα. Δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες όταν υπάρχει εκμετάλλευση».

Μετά την περιοδεία στους εργαζόμενους στα Τεχνικά Εργα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε, στο δημαρχείο, με το ΔΣ των εργαζομένων όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα των συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα. Τέλος, στη συζήτηση με τη διοίκηση του δήμου, μετέφερε τη θέση του ΚΚΕ για τους συμβασιούχους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ