Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα «ΠΑΣΟΚικά» ψεύδη έχουν κοντά ποδάρια...

Αφού το ΠΑΣΟΚ πήρε την τεκμηριωμένη πολιτική και ιστορική απάντηση από το ΚΚΕ για το «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος;» (ο παππούς του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου, χρόνια πρωθυπουργός, είχε εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του Παπάγου), τράβηξε από το προβοκατόρικο οπλοστάσιό του το ...«βρώμικο '89».

Χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου, εντελώς ανυπόστατα, επιχείρησε να αποδώσει την αδειοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού του Γ. Καρατζαφέρη στην «περίοδο της συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό». Μάλιστα, ο ίδιος αναρωτήθηκε «ποιοι συμφώνησαν τότε να πάρει άδεια τηλεοπτικού καναλιού ο κ. Καρατζαφέρης;».

Επειδή τα «ΠΑΣΟΚικά» ψεύδη και οι προβοκάτσιες της «Χαριλάου Τρικούπη» έχουν κοντά ποδάρια, θα θέλαμε να του τονώσουμε λίγο τη μνήμη του κ. Ευθυμίου και με στοιχεία (πάντα με στοιχεία απαντάει ο «Ρ») να του επισημάνουμε:

- Το κανάλι του Γ. Καρατζαφέρη, το «ΤελεΣίτι», πήρε επίσημη άδεια τοπικής εμβέλειας το 1993 επί κυβέρνησης ΝΔ, αναγνωρίζοντας η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις υπηρεσίες που πρόσφερε καθ' όλη την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

- Η άδεια με αριθμό: 19230/3/ 10.9.1993, τοπικής εμβέλειας, για το «ΤελεΣίτι» επικυρώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ.

- Το κανάλι εξέπεμπε και επί οικουμενικής κυβέρνησης το 1990, στην οποία συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ, ενώ συνέχισε να εκπέμπει και μετά τον Απρίλη του 1990, όταν και κατέλαβε την εξουσία η ΝΔ.

- Στο 15μελές Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΡΣ), που γνωμοδότησε θετικά για την άδεια του «ΤελεΣίτι», το 1993 πλειοψηφία είχαν τα στελέχη της ΝΔ.

- Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ έδινε άδεια στο δικό της κανάλι το «ΤελεΣίτι», αλλά και του χουντικού εκδότη Γρ. Μιχαλόπουλου «ΤηλεΤώρα», έκοβε και δεν έδινε άδεια λειτουργίας στο σταθμό του ΚΚΕ, τον «902 ΤV»!

Αυτά, για να θυμηθεί ο κ. Ευθυμίου και το ΠΑΣΟΚ και όταν επιχειρεί με λάσπη να χτυπήσει το ΚΚΕ, τουλάχιστον να καταθέτει και περισσότερα στοιχεία για να στηρίξει την αντιΚΚΕ μαύρη προπαγάνδα του κόμματός του.


Π. Θ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ