Σάββατο 26 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές μουσικές νότες

«Υπόγεια Ρεύματα» στον Εβρο
«Υπόγεια Ρεύματα» στον Εβρο
Μια όμορφη βραδιά προβλέπετε να είναι η 4η Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Λυκαβηττού. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποχαιρετά το καλοκαίρι και γιορτάζει μια πορεία που ξεκίνησε δισκογραφικά το 1993, με μια μοναδική συναυλία, στο θέατρο Λυκαβηττού, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Μαζί με την μπάντα του (Σταύρος Λάντσιας, Μιλτιάδης Παπαστάμου, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Μιχάλης Καπηλίδης) και αγαπημένους φίλους, τραγουδιστές και συνθέτες, υπογράφουν εκ των προτέρων την ποιοτική ψυχαγωγία. Συμμετέχουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Ζούδιαρης, Βαγγέλης Καρύπης, Ντέιβιντ Λιντς, Ελλη Πασπαλά, Ορφέας Περίδης.

  • Το κορυφαίο γκρουπ της Αθηναϊκής ροκ σκηνής, τα «Υπόγεια Ρεύματα», με τον 5ο δίσκο στις αποσκευές του «Εικόνες στα σύννεφα» εξορμά από αυτό το καλοκαίρι για μια σειρά συναυλιών εφ' όλης της ύλης του ρεπερτορίου του. Σήμερα, θα βρίσκονται στο Τυχερό του Εβρου. Ο Γρηγόρης Κλιούμης (κιθάρα, τραγούδι), ο Νικηφόρος Κουρής (μπάσο), ο Παναγιώτης Μεταλληνός (τύμπανα), ο Μάρκος Τσατσούλης (πλήκτρα, φλάουτο, τραγούδι) και ο Κώστας Παρίσης (κιθάρα, τραγούδι) θα σας ταξιδέψουν από το «Μ' αρέσει να μη λέω πολλά» μέχρι το «Μικρές χαμένες μέρες», «Ανέμη», «Να γελάς Μαρία», κ.ά.
  • Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με την πλατινένια «Εποχή του ονείρου» και τον καινούριο δίσκο της «Αλλάζει κάθε που βραδιάζει» μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και τον πρόσφατο δίσκο του «Μιλάω χρόνια» ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 30 Αυγούστου, κάνουν μια μουσική στάση στο στρατόπεδο «Παρ' Αθιν Αλος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Την παρέα τους συμπληρώνει ο Κώστας Λειβαδάς, ένας νέος τραγουδοποιός, με αξιόλογα δείγματα γραφής στο προσωπικό του άλμπουμ «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» αλλά και στον τελευταίο δίσκο της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Την επιμέλεια της μπάντας που συνοδεύει τους τραγουδιστές έχει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.
  • Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Λυκαβηττό
    Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Λυκαβηττό
    Ο πολιτιστικός σύλλογος Καστοριάς «Το Παλαιό Νοσοκομείο» διοργανώνει, αύριο συναυλία έντεχνου τραγουδιού με τους: Πόπη Αστεριάδη, Λάκη Παππά, Γιώργο Ζωγράφο, Λίνο Κόκκοτο και Κώστα Σκόνδρα.
  • Με συναυλίες νέων και καταξιωμένων δημιουργών συνεχίζεται το Sani Festival. Σήμερα θα δοθεί η συναυλία του «Κουαρτέτου Θεσσαλονίκης» το οποίο ιδρύθηκε το 1998 από σπουδαστές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και έχει ήδη πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το «Κουαρτέτο Θεσσαλονίκης» συγκροτούν οι: Λέανδρος Μαγακλής (Α` βιολί), Γιώργος Κουγιουμτζόγλου (Β` βιολί), Δημήτρης Δελφινόπουλος (βιόλα) και Αβραάμ Δονουκαράς (βιολοντσέλο). Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει έργα των: J.Haydn, W.A.Mozart Γ.Κωνσταντινίδη, κ.ά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης 8:30 μμ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δισκογραφίας συναντήσεις (2008-03-16 00:00:00.0)
Καλοκαιρινό μουσικό ραντεβού (2005-08-12 00:00:00.0)
Μελωδική βραδιά (2003-09-03 00:00:00.0)
Μουσικές διαδρομές (2003-07-09 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2000-07-09 00:00:00.0)
Μουσικές "αποδράσεις" (1996-03-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ