Τετάρτη 20 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχαιρετούμε αύριο με πολιτική κηδεία τον σ. Κιάμο
  • Στις 4.30 μ.μ. το απόγευμα, στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας
  • Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ

Αύριο, Πέμπτη, στις 4.30 το απόγευμα, στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας, οι συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι θα αποχαιρετήσουν με πολιτική κηδεία τον σύντροφο Δημήτρη Κιάμο. Η ταφή θα γίνει στα Λαγκάδια Αρκαδίας την Παρασκευή στη 1.00 το μεσημέρι.

Ο σύντροφος Δημήτρης άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο 16 Ιούνη, πριν ακόμα προλάβει να συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας του, «χτυπημένος» από τη νόσο του «Χότσκιν» με την οποία αναμετρήθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο σ. Δημήτρης Κιάμος γεννήθηκε στις 22 Ιούλη του 1978 στην Αθήνα. Το 1998 πέρασε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πολυτεχνείου Πάτρας. Την ίδια χρονιά οργανώνεται στην ΚΝΕ κι ένα χρόνο αργότερα γίνεται μέλος του ΚΚΕ.

Από τον πρώτο χρόνο κιόλας ξεχώρισε για τις πολυσύνθετες ικανότητες και το δημιουργικό του πνεύμα και αναλαμβάνει καθοδηγητική χρέωση στο Νομαρχιακό Γραφείο Αχαΐας της ΚΝΕ. Το 2001 αναλαμβάνει την καθοδήγηση των Νομαρχιακών Οργανώσεων Ηλείας και Ζακύνθου ως μέλος στο Γραφείο Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ. Το 2003 εκλέγεται γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αχαΐας. Το 2004 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Αχαΐας. Από το 2004 ήταν μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ και καθοδηγούσε τις οργανώσεις της Κεφαλονιάς, της Λακωνίας και της Αρκαδίας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια «στην οικογένεια του συντρόφου μας Δημήτρη Κιάμου, που άφησε το Σάββατο 16 Ιούνη την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 29 χρονών, "χτυπημένος" από την ασθένεια με την οποία πάλεψε αντρίκεια τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Δημήτρης, οργανωμένος στην ΚΝΕ από το 1998 και μέλος του Γραφείου Περιοχής της Οργάνωσης Πελοποννήσου της ΚΝΕ τα τελευταία 6 χρόνια, έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να σταθεί άξια η Οργάνωσή μας στο πλευρό του Κόμματος, μπροστάρης στους αγώνες της νεολαίας του τόπου μας.

Αγωνιστής, όπως ακριβώς πρέπει να είναι όλοι οι νέοι κομμουνιστές, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας στο δύσκολο κι όμορφο δρόμο που διαβαίνουμε.

"Καλό ταξίδι", σύντροφε Δημήτρη... Θα είσαι δίπλα μας στις μεγάλες μάχες που θα δώσουμε στο μέλλον, μαζί με το Κόμμα μας, για τη μεγάλη υπόθεση που παλεύουμε, για το Σοσιαλισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ