Κυριακή 27 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
Η πολιτική σας ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΑΥΛΟ κύριοι της κυβέρνησης!

Είστε εγκληματίες, κύριοι της κυβέρνησης. Σεις ευθύνεστε που άνθρωποι κάηκαν στις φλόγες. Σεις ευθύνεστε που ολόκληρη η Ελλάδα είναι στο έλεος της φωτιάς. Αδιαφορήσατε, κύριοι, και αφήσατε τις πυρκαγιές να καίνε επί μέρες. Κι αυτό είναι εγκληματική παράλειψη καθήκοντος. Σταθήκατε ανίκανοι να οργανώσετε ένα στοιχειώδες σχέδιο εκκένωσης των χωριών που φλέγονταν για να σώσετε τους κατοίκους. Κι αυτό είναι έγκλημα καθοσιώσεως.

Ο,τι κι αν πείτε τώρα σαν δικαιολογία, δεν πείθετε κανέναν. Απλώς προκαλείτε ακόμα περισσότερο το δημόσιο αίσθημα. Μην ψάχνετε να βρείτε αλλού τους ενόχους. Η πολιτική σας είναι ο δαυλός. Η πολιτική εξυπηρέτησης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, των καταπατητών, των οικοπεδοφάγων, μέσω της ιδιωτικοποίησης των δασών, όπως τονίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Θα πληρώσετε, κύριοι, για το έγκλημά σας και μάλιστα πολύ ακριβά. Κι αν «η ανθρώπινη δικαιοσύνη αδιαφορεί και ο Θεός συγχωρεί», δε θα γλιτώσετε, όπου κι αν κρυφτείτε, από τη λαϊκή νέμεση. «Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας...».


ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ