Πέμπτη 21 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ
Δωρεάν συγγράμματα για όλους

Καταγγελία για επίθεση της ΠΑΣΠ στο Φυσικό Θεσσαλονίκης

Την ανάγκη κάθε φοιτητής να καταδικάσει τις πρακτικές των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ που αποσκοπούν σε πελατειακές σχέσεις και να διεκδικήσει δωρεάν συγγράμματα για όλους, επισημαίνει η Πανσπουδαστική ΚΣ, με αφορμή τα χτεσινά γεγονότα στο Φυσικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Φυσικού έχει αποφασίσει ότι καμία παράταξη δεν επιτρέπεται να μοιράζει σημειώσεις στους φοιτητές καθώς μ' αυτόν τον τρόπο ενισχύονται οι πελατειακές σχέσεις και αθωώνει το γεγονός ότι τα συγγράμματα είναι ελλιπή. Ομως χτες, η ΠΑΣΠ για μια ακόμα φορά προσπάθησε να καταστρατηγήσει την απόφαση αυτή, μοιράζοντας σημειώσεις στο φουαγιέ της σχολής και όταν μέλη της ΠΚΣ αντέδρασαν δέχτηκαν επίθεση μελών της ΠΑΣΠ.

Η Πανσπουδαστική ΚΣ δηλώνει ότι θα είναι πάντα μπροστά στον αγώνα για δημόσια και δωρεάν Παιδεία και υπογραμμίζει ότι «χρόνια τώρα μόνιμο μέλημα της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ είναι απ' τη μια να προωθήσουν την πολιτική των κομμάτων τους κι από την άλλη να την εξωραΐσουν στα μάτια των φοιτητών. Η παροχή συγγραμμάτων συμβαίνει κάθε φορά λίγο πριν τις φοιτητικές εκλογές, αλλά και τώρα που οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανταλλάξουν την ψήφο των φοιτητών, πατώντας πάνω στις ανάγκες τους και στα προβλήματα που η πολιτική που στηρίζουν έχει δημιουργήσει», επισημαίνει η ΠΚΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ