Πέμπτη 21 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Σηκώστε ανάστημα στην τρομοκρατία

Να αρνηθούν στην πράξη τον εκφασισμό της καθημερινής δημόσιας και προσωπικής ζωής, την εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλιάς, την κρατική τρομοκρατία στην κοινωνική δράση και ζωή και να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τα κόμματα που προωθούν αυτήν την πολιτική για να υποτάξουν το λαό στις επιδιώξεις του κεφαλαίου, κάλεσε τους εργαζόμενους η ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί στη φαρμακαποθήκη «Στρούμσας Ιωνάς ΑΕ» στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση συλλέγει παράνομα και αξιοποιεί βιομετρικά χαρακτηριστικά των εργαζομένων, έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί παράνομα κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες). Μετά την αποκάλυψη αυτή που έγινε πρόσφατα από τη Δημοκρατική Συσπείρωση και την Ομοσπονδία του Κλάδου, προχτές, εμφανίστηκαν εκπρόσωποι του ΕΟΦ για έλεγχο. Ενώ χτες πήγε στην επιχείρηση κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ο εργοδότης στον Συνήγορο του Πολίτη.

Η Διαμάντω Μανωλάκου, συνοδευόμενη από στελέχη της ΚΟΘ του ΚΚΕ και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, περιόδευσε στους χώρους και μίλησε με τους εργαζόμενους. Προειδοποίησε πως η αντιδημοκρατική αυτή επίθεση θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, διότι, όπως εξήγησε, οι πλουτοκράτες και τα κόμματα που τους υπηρετούν ξέρουν ότι η πολιτική τους θα γεννήσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις του εργαζόμενου λαού. Και τους κάλεσε, να «σηκώσουν κεφάλι», να αντιδράσουν αποφασιστικά. Στη συνέχεια, η ευρωβουλευτής του ΚΚΕ περιόδευσε στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ