Σάββατο 23 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
«Τρομονόμους αυτοί τρομοψήφους εμείς»

«Η ψήφος να μη μείνει στην καρδιά. Να φτάσει στην κάλπη». Ξεκάθαρο απηύθυνε το κάλεσμα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, απευθυνόμενη στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της Ημαθίας, από το βήμα της πολιτικής συγκέντρωσης του Κόμματος, χτες βράδυ στην πλατεία Εληάς στη Βέροια.

Προέτρεψε να δουν την πορεία του ίδιου τους του τόπου, της ζωής τους. Βαριά βιομηχανία ήταν η ροδακινοκαλλιέργεια που σήμερα χτυπιέται και μαζί πλήττεται το εισόδημα χιλιάδων αγροτών. Η κλωστοϋφαντουργία συρρικνώνεται, εργοστάσια κλείνουν, το μέλλον των νέων για ζωή με δουλιά και δικαιώματα υπονομεύεται. Το δικαίωμα στην Υγεία και την Παιδεία γίνεται εμπόρευμα. Η Ασφάλιση και η σύνταξη θα είναι τα επόμενα πλήγματα στις κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αγώνες και αίμα.

Η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, όλους όσοι είναι δυσαρεστημένοι από την πολιτική που εφαρμόζεται, το βράδυ των εκλογών να κάνουν το βήμα και να τρομοκρατήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Τρομονόμους αυτοί, τρομοψήφους εμείς», είπε και πρόσθεσε: «Να τους τρομοκρατήσουμε με την ψήφο, την πολιτική ωριμότητα, την οργάνωση και συνειδητότητα. Να τους τρομοκρατήσουμε, να τους αδυνατίσουμε σήμερα και αύριο να τους νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ