Τρίτη 26 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Tους διώκει η Δεξιά

«Aντεπίθεση τύπου '89 (...) στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιχειρήσουν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι διώκονται από τη δεξιά και εκτιμούν ότι αν το καταφέρουν θα πετύχουν να συσπειρώσουν τα μέλη και τους οπαδούς τους» (τίτλος και ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Δε χτυπούν το ΚΚΕ

«"Δεν υπάρχει γραμμή αντιπαράθεσης με το ΚΚΕ, οι δηλώσεις στελεχών μας εναντίον του προκύπτουν αυθορμήτως". Αυτό ισχυρίζονται επισήμως στη Χαρ. Τρικούπη απορρίπτοντας τις "κόκκινες" καταγγελίες ότι εξυφαίνεται σχέδιο δυσφήμισης» (η δήλωση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Αλλά είναι και «αυθόρμητοι»

«Και κόκκινοι και μπίζνεσμεν» (ο «αυθόρμητος» τίτλος, επίσης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Στην πρώτη γραμμή τα «Αμερικανάκια»

«Το ΚΚΕ θα αποτελούσε εξαιρετικό έκθεμα σε ένα υποθετικό μουσείο πολιτικής ιστορίας. Είναι ένα από τα τελευταία προπύργια μιας όλο και πιο γεροντικής και εξωπραγματικής αριστεράς που είναι φοβική, εσωστρεφής και μεμψίμοιρη» (η «αυθόρμητη» δήλωση του Μ. Χρυσοχοΐδη - κι αυτή στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ακολουθούν οι «επιμελέστεροι»

«Η αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΚΚΕ βολεύει τη ΝΔ. Θέλει απλή αναλογική για ανίσχυρες κυβερνήσεις και αναζητεί μαζοχιστές πολίτες που θα θελήσουν να ζήσουν σε συνθήκες ελεγχόμενης από το ΚΚΕ ακυβερνησίας» (και αυτή «αυθόρμητη» δήλωση, του Ν. Μπίστη, επίσης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Με κοινό δάσκαλο όλοι τους

«Η Χαριλάου Τρικούπη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και με επιφανείς ξένους πολιτικούς επιστήμονες (...) κάποιες πληροφορίες επιμένουν πως ο διευθυντής του γραφείου του Γ. Παπανδρέου κ. Γερουλάνος, βρισκόταν αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο (...) η Χαριλάου Τρικούπη αρνείται να υιοθετήσει τον όρο "αρνητική διαφήμιση" και κάνει λόγο για "επιθετική διαφήμιση"» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

Γιατί, ως αστική τάξη, γνωρίζουν ποιος είναι ο εχθρός τους

«Στην παρούσα φάση το ΠΑΣΟΚ (...) θα εντείνει το μέτωπο με την Αριστερά και ιδίως το ΚΚΕ, προς το οποίο εκτιμά ότι σημειώνεται μετακίνηση ορισμένων δυσαρεστημένων οπαδών του. Προς τούτο όχι μόνο υπήρξε σκληρή απάντηση στις κατηγορίες της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα περί υπόγειας στήριξης του ΠΑΣΟΚ προς το ΛΑΟΣ, αλλά δόθηκε και απόλυτη κάλυψη στον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο» (το ρεπορτάζ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ