Σάββατο 7 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επέβαλε πρόστιμο για την ανάρτηση αεροπανό

Πρόστιμο στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Ιωαννίνων επέβαλε η δημοτική αρχή της πόλης, που ελέγχεται από τη ΝΔ, για πανό που είχε αναρτήσει και με το οποίο καταγγέλλονταν η νέα αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης και οι πρόσφατες ληστρικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και στο νερό.

Η δημοτική αρχή, στηριζόμενη στο «οπλοστάσιο» των αντιδημοκρατικών νόμων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ενισχύουν τον αυταρχισμό και την καταστολή των αγώνων, έσπευσε να φιμώσει και να περιορίσει τις φωνές και όσους εναντιώνονται στην αντιλαϊκή πολιτική, η οποία υλοποιείται και από τους αιρετούς στην ΤΑ.

Σαφώς ενοχλημένη και θορυβημένη για το γεγονός ότι αποκαλύπτονται οι αδιαμφισβήτητες ευθύνες και η πλήρης σύμπλευσή της με την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων, δε δίστασε να προβεί στην προκλητική αυτή ενέργεια, φανερώνοντας μεταξύ άλλων τον ενεργό ρόλο που παίζει η ΤΑ στην καταστρατήγηση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού. Είναι μια απόφαση πρόκληση στην ελευθερία λόγου και έκφρασης και επιτάσσει την καθολική καταδίκη και αντίδραση, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, Δημήτρης Τασιούλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ