Σάββατο 14 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΖΗΣ: Στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση πραγματοποιούν μεθαύριο Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΚΑΖΗ για δεδουλευμένα μέχρι και 7 μηνών που τους χρωστάει η εργοδοσία.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ: Καταγγέλλοντας φαινόμενα κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας, καλλιέργειας κλίματος τρομοκρατίας, κομματικών επιλογών και συγκάλυψης ευθυνών, οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης, προχωρούν σε στάσεις εργασίας στις 18 και 25 Ιουλίου.

ΕΚΛ: Την υπερψήφιση της έκθεσης σχετικά με την «Πράσινη Βίβλο» για τις νέες ανατροπές στο Εργατικό Δίκαιο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τις ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στους δρόμους και στην κάλπη.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Απλήρωτοι εδώ και εφτά μήνες παραμένουν 36 εργαζόμενοι του Δήμου Κερκυραίων (δουλεύουν πάνω από δέκα χρόνια), παρά το γεγονός ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Το θέμα έφερε στη Βουλή το ΚΚΕ, ζητώντας και τη μονιμοποίησή τους στις υπηρεσίες του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ