Τρίτη 17 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Σήμερα, η παράσταση μαζικής διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, στις 11 π.μ. στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Πέμπτη 19 Ιούλη στις 8 το βράδυ, απευθύνουν η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ και δεκάδες ταξικά κλαδικά συνδικάτα της πόλης σε όλους τους εργαζόμενους και το λαό του Λεκανοπεδίου «που αγανακτούν με την εμπρηστική πολιτική και τους δασοκτόνους νόμους, που οργίζονται με τους καταπατητές». Της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Β. Λέκκας, Δ. Τσακνής, Λ. Χαλκιάς και άλλοι καλλιτέχνες.

Αντίστοιχη συγκέντρωση θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα Βενιζέλου την Πέμπτη στις 8 το βράδυ. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της προστασίας των δασών που έχουν απομείνει, ενάντια στη δασοκτόνα πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους τραπεζίτες και τους άλλους επιχειρηματίες «που επιχειρούν να βάλουν στο χέρι τα δάση και τα βουνά όπως και τόσα άλλα φιλέτα μέχρι τώρα». Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα συνυπογράφουν τα σωματεία: Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Εμποροϋπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού, Ηλεκτρολόγων, Ιδιωτικών Κλινικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών, Κλωστοϋφαντουργών, Λιθογράφων, Λογιστών, Μετάλλου, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Ξύλου, Οδοντοτεχνιτών, Οικοδόμων, Προπονητών και Γυμναστών, Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων - Ποτών, Φαρμάκου και Χαρτεργατών.

Στο ίδιο πλαίσιο, το ΠΑΜΕ οργανώνει σήμερα παράσταση μαζικής διαμαρτυρίας - καταγγελίας για την εμπρηστική αντιδασική πολιτική, στις 11 π.μ. στο ΥΠΕΧΩΔΕ (οδός Χαριλάου Τρικούπη 182).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ολοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (2007-07-19 00:00:00.0)
Συγκέντρωση την Πέμπτη (2007-07-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ