Τρίτη 17 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Κρεματόρια οι χώροι εργασίας»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Τις «εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν μετατρέψει τους χώρους εργασίας σε κρεματόρια για να αυγαταίνουν τα κέρδη του κεφαλαίου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

«Πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας, οι εργολάβοι, που αγνοώντας την ανθρώπινη ζωή έχουν μετατρέψει τη Ζώνη του Περάματος σε ζώνη θανάτου για τους εκατοντάδες εργαζόμενους, έχουν τις πλάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν ψηφίσει μια σειρά από αντεργατικά μέτρα και έχουν κυριολεκτικά "λύσει" τα χέρια του μεγάλου κεφαλαίου», αναφέρει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι και ειδικά η νέα βάρδια της εργατικής τάξης πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Η ΚΝΕ καλεί τους νέους εργάτες να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να δυναμώσουν την ταξική πάλη, να διεκδικήσουν μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής στους χώρους δουλιάς, πλάι στα υπόλοιπα εργασιακά δικαιώματα. Στις ερχόμενες εκλογές οι νέοι να μην ξεχάσουν ότι: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ θέλουν να μετατρέψουν όλους τους εργασιακούς χώρους σαν τη Ζώνη. Η νεολαία πρέπει να τιμωρήσει, να μαυρίσει όλους εκείνους που κυριολεκτικά μαυρίζουν τη ζωή της. Να αποδυναμώσει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ