Παρασκευή 20 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Φταίνε τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα»

Τη θεωρία που συνηθίζουν να υιοθετούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ περί «πρωτόγνωρων καιρικών φαινομένων», όταν θέλουν να δικαιολογήσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους που είναι η πραγματική αιτία και για την καταστροφή του δασικού πλούτου της χώρας, επανέλαβε χτες ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος. Επιπλέον, δεν αποδέχτηκε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που απορρέουν από την ψήφιση των δασοκτόνων νόμων, την αναθεώρηση του άρθρου 24, τα μειωμένα κονδύλια για τη δασοπροστασία κ.ά.

Και χτες πάντως συνεχίστηκε η απόπειρα αποπροσανατολισμού από τις εγκληματικές ευθύνες της εμπρηστικής πολιτικής που εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες οι γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις. Η κυβέρνηση επιχείρησε χτες να κλείσει το θέμα με τις δηλώσεις του υφυπουργού Απασχόλησης Γερ. Γιακουμάτου ότι «το πράσινο καίει το πράσινο. «Το θέμα έχει κλείσει» δήλωσε ο Ε. Αντώναρος, ενώ ο ίδιος ο Γερ. Γιακουμάτος μιλώντας στη ΝΕΤ δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε, ότι πίσω από τις πυρκαγιές βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ωστόσο επιμένει στη θέση για αποπομπή του υφυπουργού Απασχόλησης, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου προανήγγειλε ότι «το ΠΑΣΟΚ δε θα προσέρχεται στη Βουλή εφόσον εκεί βρίσκεται ο κ. Γιακουμάτος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ