Σάββατο 28 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου και η ΚΟΒ Μαραθόκαμπου του ΚΚΕ καλούν όλο το Σαμιώτικο λαό να πάρει μέρος στην εκδήλωση -προσκύνημα τιμής και μνήμης των μαχητών και μαχητριών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου που γίνεται, την Κυριακή 29 Ιουλίου ώρα 10.30 το πρωί, στο μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού στη θέση Ξυνιάς του Κέρκη.

-- Τα Παραρτήματα Χαλκίδας, Λίμνης, Αιδηψού και Ιστιαίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν, την Κυριακή 29 Ιούλη στις 10.30 π.μ. εκδήλωση στην Κήρινθο Εύβοιας, τιμώντας τους τρεις ηρωικούς Επονίτες και τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που έπεσαν για τη λευτεριά της πατρίδας, την κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, για τη λαϊκή κυριαρχία.

-- Εκδήλωση μνήμης στους πεσόντες ΕΛΑΣίτες στη μάχη του 1943, στον Πλαταμώνα, τη γνωστή Μάχη του Τσάλνταγκ, διοργανώνει το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Καβάλας, με συμμετοχή των παραρτημάτων Ξάνθης και Σέρρων, την Κυριακή 29 Ιούλη, στις 11 το πρωί στο μνημείο των πεσόντων στον Πλαταμώνα. Αναχώρηση από Καβάλα, από τον Κήπο Δημαρχίας, ώρα 8 το πρωί. Πληροφορίες στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ, τηλέφωνο 2510.836.247.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ