Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΗ: Ακόμη ένας εργάτης προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων στους χώρους δουλιάς της ΔΕΗ ΑΕ, όπου καθημερινά τσακίζονται εργαζόμενοι εξαιτίας της απουσίας μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. Ο Αναστάσιος Καζαντζίδης, εργαζόμενος στο συνεργείο ιμάντων στο ορυχείο του Νότιου Πεδίου στην Κοζάνη, τραυματίστηκε σοβαρά στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όταν καταπλακώθηκε από καρότσα οχήματος τύπου «Ούνιμακ». Ο Α. Καζαντζίδης, στην προσπάθειά του να ξεκοτσάρει την καρότσα από το όχημα, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην περόνη και στην κνήμη του δεξιού ποδιού και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

ΦΡΙΣΛΑΝΤ: Ιδιαίτερα θορυβημένη από τη δράση του ταξικού κλαδικού Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών είναι η διοίκηση της πολυεθνικής «Φρίσλαντ». Πρόσφατα ενημέρωσε εργαζόμενο που δραστηριοποιείται μέσα από το Συνδικάτο και δε γράφτηκε στο επιχειρησιακό σωματείο που στήνει η εργοδοσία και οι εκλεκτοί της, ότι στις 30 του Αυγούστου θα απολυθεί.

ΠΑΜΕ - ΚΕΡΑΝΗΣ: Κάλεσμα στους εργαζόμενους της καπνοβιομηχανίας ΚΕΡΑΝΗΣ αλλά και στο σύνολό τους να συστρατευτούν στις γραμμές του ΠΑΜΕ για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που τους οδήγησε στην ανεργία, να τιμωρήσουν ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ -«Αυτόνομη Παρέμβαση» που έβαλαν πλάτη να τους «ε-καθαρίσουν» και την πολιτική που επιτρέπει στους εργοδότες να λειτουργούν τρώγοντας 22 δισ. δραχμές από τον χρηματιστηριακό τζόγο και να κλείνουν την εταιρεία με εκκαθάριση, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ