Κυριακή 5 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βρώμικη επίθεση κατά του ΚΚΕ

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι για το μέγεθος της προβοκάτσιας και της αντικομμουνιστικής εμπάθειας...

Σε εξέλιξη βρίσκεται, το τελευταίο διάστημα, ένα οργανωμένο προβοκατόρικο σχέδιο επίθεσης κατά του ΚΚΕ ειδικά επεξεργασμένο από διάφορα κέντρα και παράκεντρα του δικομματισμού, που στόχο έχουν να πλήξουν το Κόμμα ειδικά μπροστά στην προεκλογική περίοδο.

Γι' αυτήν την επίθεση, το ΚΚΕ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι επιτελεία απεργάζονται σχέδιο βρώμικης επίθεσης κατά του Κόμματος ακριβώς επειδή δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν μαζί του με πολιτικά επιχειρήματα.

Το πρώτο μέρος αυτού του σχεδίου πήρε «σάρκα και οστά» τους προηγούμενους μήνες και στη συντονισμένη επιχείρηση λάσπης εναντίον του ΚΚΕ πρωτοστάτησε το ΠΑΣΟΚ, με τη συνδρομή των φιλικά προσκείμενων προς αυτό εκδοτικών συγκροτημάτων και τηλεοπτικών σταθμών. Τη βδομάδα που μας πέρασε, εμφανίστηκαν χαφιέδικου τύπου ανυπόγραφα δημοσιεύματα σε χαμηλής κυκλοφορίας αθλητική εφημερίδα.

Μετά τον Πάγκαλο και άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τον προηγούμενο μήνα πήραν σβάρνα τα κανάλια και αράδιαζαν ψέματα ότι δήθεν υπάρχουν «κοινές επιχειρήσεις ΚΚΕ - ΝΔ», τις οποίες όταν τους ζητήθηκε να κατονομάσουν έστω μια, ψέλλιζαν ότι όσα είπαν τα είχαν διαβάσει στον... Τύπο, ή ότι εννοούσαν την επιχείρηση «Γερμανός», πως είχε κεφάλαια δήθεν το ΚΚΕ, και άλλα τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τις τελευταίες μέρες τη σκυτάλη της «προβοκάτσιας» πήρε η εν λόγω αθλητική εφημερίδα με ευθεία επίθεση πρωτοσέλιδης μαύρης «διαφήμισης» κατά του ΚΚΕ. Στο «χορό» της μαύρης προπαγάνδας κατά διαστήματα συμμετέχουν και άλλες εφημερίδες στις οποίες εμφανίζονται σχολιάκια και αρθράκια, υπογραμμένα από τα γνωστά παπαγαλάκια.

Τα πρώτα αυτά επεισόδια της προβοκατόρικης επίθεσης, το επόμενο διάστημα, μάλλον αναμένεται να ενταθούν. Οπως από νωρίς έχει επισημάνει το ΚΚΕ και η ΓΓ της ΚΕ, Αλ. Παπαρήγα (27/06/2007), πρόκειται για «μια επίθεση κατασκευασμένη από άλλον, αλλά από άλλον θα πλασαριστεί στη δημοσιότητα. Αλλος κατασκευάζει τα ψέματα, άλλος κατασκευάζει τα στοιχεία και άλλος τα πλασάρει». Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, όσο το ΚΚΕ θα παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα δίκαια της εργατικής τάξης, ο βρώμικος «πόλεμος» θα οξύνεται. Οπως επισήμανε και η Αλ. Παπαρήγα: «Αυτό που ενοχλεί είναι η πολιτική θέση του ΚΚΕ ότι όσο πλουτίζει η πλουτοκρατία τόσο χάνουν οι εργαζόμενοι. Ενοχλεί η αντίθεση του Κόμματος στις επιλογές στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, ενοχλεί η θέση για ανυπακοή και απειθαρχία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ