Τρίτη 7 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
Μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους

Παράσταση την Πέμπτη στο υπουργείο Εσωτερικών από το Συντονιστικό των ΟΤΑ και ταξικά συνδικάτα της Αθήνας

Τον εμπαιγμό χιλιάδων συμβασιούχων από την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία, συνεχίζοντας την τακτική του ΠΑΣΟΚ, αντί να τους μονιμοποιήσει όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εξαγγέλλει παράταση της μοριοδότησης για ενδεχόμενη πρόσληψή τους μέσω διαγωνισμών, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, το Συντονιστικό των ΟΤΑ και 11 κλαδικά συνδικάτα της Αθήνας.

Για το ίδιο ζήτημα, αντιπροσωπεία των ταξικών δυνάμεων θα πραγματοποιήσει παράσταση στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης την Πέμπτη, στις 10 π.μ.

Το σχετικό κείμενο υπογράφουν τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων, Μετάλλου, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού, Ιδιωτικών Κλινικών, Λογιστών, Τροφίμων, Ηλεκτρολόγων και Φαρμάκου.

«Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους αποτελεί εμπαιγμό για χιλιάδες εργαζόμενους που ζουν σε ομηρία, με αβεβαιότητα και ανασφάλεια», σημειώνουν τα συνδικάτα και ξεκαθαρίζουν ότι: «Το ταξικό κίνημα θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει το μεγάλο κεφάλαιο, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, με το πλαίσιο που έχουν νομοθετήσει και νομοθετούν. Το αίτημα για μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους και προϋποθέσεις είναι το μόνο που απαντά στις αγωνίες των συμβασιούχων όλης της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ