Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αντιγραφές

«Αντιγράφει άραγε τώρα ο Κώστας Καραμανλής τον Κώστα Σημίτη ή έχει ξεχάσει τι έλεγε τότε στις δηλώσεις του για να κερδίσει ψήφους εμφανιζόμενος τιμητής των προεκλογικών υποσχέσεων και παροχών; Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Στην εξουσία, και μάλιστα όταν φτάνει η ώρα της κάλπης χάνονται και η "σεμνότητα" και η "ταπεινότητα" των διακηρύξεων» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

«Μετάνιωσαν»;

«Βυθισμένη σε επικοινωνιακές φαντασιώσεις, η κυβέρνηση των φρούδων ελπίδων, των πλαστών υποσχέσεων και των ανεξόφλητων γραμματίων μοιάζει να πιστεύει ακόμα στη δύναμη των ωραιοποιήσεων, στην ισχύ των εξαγγελιών, στη σιγουριά των διαρκών μεταθέσεων... Αλλά η κοινωνία δε ζει εικονικά ούτε καταναλώνει μύθους... Δοκίμασαν και άλλοι τις αντοχές της, αλλά μετάνιωσαν...» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

Ψιλό γαζί

«Η κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοψίζεται στα λόγια που είπε ιστορικό στέλεχος: "Το ΠΑΣΟΚ κοιμάται και ο Καραμανλής αλωνίζει". Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και η μόνη δικαιολογία που μπορεί να προβάλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το κόμμα του παραδοσιακά σέβονταν τα λεγόμενα μπάνια του λαού και δεν ήθελε να χαλάσει με τίποτα το ραχάτι» (το σχόλιο στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

Δεν είχαν καλή διαφημιστική εταιρεία

«Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη διακυβέρνηση της χώρας από τον περασμένο Μάρτιο, όμως, κατά γενική ομολογία αυτό δεν έχει φτάσει στους πολίτες, με αποτέλεσμα να δείχνει αυτή την περίοδο ότι τρέχει πίσω από τις παροχές - πυροτεχνήματα της κυβέρνησης» (το σχόλιο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ