Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα μπλεγμένα...

ΜΙΑ... ΠΕΡΙΕΡΓΗ κατηγορία ενάντια στον Σημίτη εκτόξευσε χτες ο Καραμανλής από τη Βουλή, καθώς μίλαγε για τις συμβάσεις του δημοσίου. Του είπε ότι έχει στην υπηρεσία του ιδιωτικά ΜΜΕ και διαπλεκόμενα συμφέροντα!

Για ξανασκέψου το, βρε πρόεδρε! Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Μήπως ο Σημίτης εξυπηρετεί τα συμφέροντα κυρίως κι όχι αυτά τον Σημίτη; Δηλαδή, μην ξεχάσουμε και την πολιτική οικονομία που μάθαμε πια...

ΤΏΡΑ ΒΕΒΑΙΑ όχι πως ήταν και πιο σοβαρή η απάντηση που έδωσε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο Μ. Σταθόπουλος. Είπε ότι για τη σημερινή διαπλοκή συμφερόντων φταίει «η κυβέρνηση Μητσοτάκη της περιόδου 1990 -1993».

Δηλαδή, πριν το 1990 και μετά το 1993, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τι έκαναν; Αποδυνάμωναν τα μεγάλα συμφέροντα; Μην τρελαθούμε κιόλας... Τέλος πάντων, αυτοί ακόμα και μέχρι το 2090 να μείνουν στην κυβέρνηση (κούφια η ώρα..) για την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα λένε, είναι βέβαιο!

Αλλωστε, όσο πια και να δημιούργησε συνθήκες δημιουργίας διαπλεκομένων ο Μητσοτάκης, τόσα χρόνια πια δεν κατάφεραν να κάνουν κάποιο βήμα προόδου και να μας απαλλάξουν απ' αυτά; Προφανώς όχι. Αντιθέτως, είναι φανερό πως τα διαπλεκόμενα έχουν βρει τον καλύτερό τους φίλο στο πρόσωπο της κυβέρνησης και του Σημίτη.

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ, κάνει πολιτικές κινήσεις η εκκλησία, όπως παραδέχτηκε χτες η Ιερά Σύνοδος, αναφερόμενη στο θέμα των ταυτοτήτων, πλην όμως δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις, όπως μας είπαν.

Μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος - αν θυμόμαστε καλά - ήταν, στην τελευταία ομιλία του στο Σύνταγμα, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και γενικώς της πορείας που ακολουθεί η χώρα!

Ομολογουμένως είναι περισσότερα από ένα τα κόμματα που συμφωνούν με αυτές τις θέσεις και δεν μπορούμε να τον θεωρήσουμε δεμένο με κάποιο από αυτά. Πλην όμως έχουν σαφέστατες πολιτικές και κομματικές κατευθύνσεις οι θέσεις του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ