Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η «Ορχήστρα του Δρόμου» στους Παξούς

Η «Ορχήστρα του Δρόμου», η νέα μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου που παρουσιάστηκε το χειμώνα που μας πέρασε στην Αθήνα, με επιτυχία, ταξιδεύει και το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Τραγουδούν η Ελλη Πασπαλά και η Γιώτα Νέγκα, ενώ συμμετέχει o Κωστής Μαραβέγιας.

Αύριο η «Ορχήστρα του Δρόμου» εμφανίζεται στη Στέρνα των Αγίων Αναργύρων, στο Γάιο Παξών στις 10 μ.μ. Οι δύο συνθέτες παρουσιάζουν τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους, αλλά και νέα τραγούδια που δοκιμάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή. Σημαντικό μέρος της παράστασης θα αφιερωθεί και στη μουσική που έχουν γράψει για τον κινηματογράφο. Εξάλλου η Ευανθία Ρεμπούτσικα μόλις επέστρεψε από το Βέλγιο, όπου κατέκτησε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διακρίσεις, καθώς η μουσική της για την ταινία «Πατέρας και Γιος» απέσπασε το βραβείο καλύτερης μουσικής για κινηματογραφική ταινία του 2006 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Soundtrack.

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Πάνος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Νίκος Παπαβρανούσης, Θανάσης Σοφράς, Παντελής Στόικος, Ανδρέας Συμβουλόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ