Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δημιουργική προετοιμασία στη Νίκαια

Με επίκεντρο το Κατράκειο Θέατρο, αλλά και το Δημοτικό Κηποθέατρο και τη Μάντρα του Μπλόκου, η Νίκαια ετοιμάζεται και φέτος να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι και να υποδεχτεί το φθινόπωρο με επιλεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η προβολή των φορέων της πόλης και η ερασιτεχνική δημιουργία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινά στις 27/8, 9 μμ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας με συναυλία αφιερωμένη στον Μάνο Λοΐζο από τον Σωτήρη Μπαλλά και τη Μέλπω Αλεξανδροπούλου, με ελεύθερη είσοδο, θα παρουσιάσει ο δήμαρχος Νίκαιας, Στέλιος Μπενετάτος, τη Δευτέρα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο περιβάλλον χώρος του Κατράκειου Θεάτρου έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού εκεί πλέον δεσπόζει το «Πάρκο Γλυπτικής» της Νίκαιας. Πρόκειται για το εικαστικό αποτέλεσμα του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2006 στη Νίκαια, με πρωτοβουλία του δήμου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, με θέμα «Πρόσφυγες». Τα 20 υπέροχα γλυπτά που αποτελούν το Πάρκο Γλυπτικής θα υποδέχονται τους επισκέπτες των εκδηλώσεων, γι' αυτό αξίζει μια βόλτα νωρίτερα από την έναρξη των παραστάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ