Κυριακή 19 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αντί μνημοσύνου

Φωτ..

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από το χαμό του γιου μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, στις 17 Δεκέμβρη 1997. Το μαντάτο του μεγάλου δυστυχήματος στα Πιέρια όρη έφτασε στα αυτιά μου. Ο πόνος αγιάτρευτος, η απώλεια μεγάλη και πικρή.

Αντί για μνημόσυνο προσφέρω στο ΚΚΕ, που έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, το ποσό των 100.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης και αγαπημένης μας ΕΥΑΓΓΓΕΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της σε τροχαίο, προσφέρουμε 500 Γ.Μ., μέσω της ΚΟΒ Κολωνίας για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο σύζυγος Βασίλης

Τα παιδιά Ντόρα και Θύμιος, Λασκαρίνα και Γκίντερ,

Κοσμάς και Ειρήνη

Τα εγγόνια Αλέξης και Ορέστης

***

Φωτ.

Πρόσφατα έφυγε από κοντά μας ένας δραστήριος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ.

Από μικρός εντάχθηκε στον απελευθερωτικό αγώνα του λαού μας. Το μετεμφυλιακό κράτος τον καταδίωξε και τον εξόρισε. Εμεινε πιστός στις αντιλήψεις του. Συνεπής μαχητής, διαπαιδαγώγησε τα παιδιά του με τα υψηλά ιδανικά της πάλης για την ειρήνη, τη δημοκρατία, το σοσιαλισμό. Σ' όλη του τη ζωή, κοντά στο ΚΚΕ έδωσε τις δυνάμεις του γι' αυτά τα ιδανικά.

Στη μνήμη του Ανδρέα Δημάκη, φίλου, συντρόφου και συγγενή, ο Γιώργος Δαρδανός προσφέρει στο ΚΚΕ 50.000 δρχ. και ο Γιώργος Χατζηπέτρος 5.000 δρχ.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ