Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΦΡΟΝΩΦ
Ψήφο στο ΚΚΕ για να αποτρέψουμε τα χειρότερα

Στο ΙΚΑ και τα ΚΑΠΗ Βέροιας περιόδευσε η Ιωάννα Σοφρόνωφ, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Ημαθία

Η Ιωάννα Σοφρόνωφ
Η Ιωάννα Σοφρόνωφ
«Δυνατό - ισχυρό ΚΚΕ, σημαίνει δυνατό, πιο μαζικό λαϊκό κίνημα που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα, να διεκδικήσει κατακτήσεις, να ανοίξει δρόμο για μια άλλη εξουσία που θα εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα». Τα παραπάνω σημείωσε η Ιωάννα Σοφρόνωφ, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο ΙΚΑ και τα ΚΑΠΗ της Βέροιας.

Μιλώντας στους εργαζόμενους στο ΙΚΑ, τους κάλεσε στις 16 του Σεπτέμβρη να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα. Να καταδικάσουν τις δυνάμεις του δικομματισμού, να προσπεράσουν τα αναχώματα ΣΥΝ και ΛΑ.Ο.Σ. Να πάνε στην κάλπη κουβαλώντας τη συσσωρευμένη πείρα τους, τα προβλήματα που καταδικάζουν τους ίδιους και τα παιδιά τους να ζουν με το βάρος της εργασιακής ομηρίας, του χαμηλού μισθού, της ακρίβειας, της φτώχειας. Να στηρίξουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που μπορεί στις 17 του Σεπτέμβρη να είναι δίπλα τους, μπροστά στους αγώνες που έρχονται για καλύτερη ζωή. Για ζωή με δικαιώματα και όχι ζωή με κούφιες υποσχέσεις και επιδόματα πτωχοκομείου.

Στη συζήτηση με τους συνταξιούχους, στα ΚΑΠΗ, εκφράστηκε έντονα η αγανάκτησή τους για τις χαμηλές συντάξεις, για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, για την ακρίβεια που καλπάζει. Η Ιωάννα Σοφρόνωφ τούς κάλεσε να αποδυναμώσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να ενισχύσουν ταυτόχρονα το ΚΚΕ. Να ξεπεράσουν τα πλαστά διλήμματα περί μη αυτοδυναμίας και ακυβερνησίας, που στοχεύουν στην τρομοκράτηση και στην ενσωμάτωση της λαϊκής συνείδησης στην κυρίαρχη πολιτική. «Δεν ψηφίζετε μόνο για τον εαυτό σας. Ψηφίζετε για το αύριο και το μέλλον των παιδιών και των εγγονών σας που μετά τις 17 του Σεπτέμβρη θα είναι χειρότερο αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δε δεχτούν χτυπήματα, αν δεν υποστούν απώλειες», είπε η Ιωάννα Σοφρόνωφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ