Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2007 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μικρές σελίδες

Πότε εμφανίστηκαν τα πρώτα μουσικά όργανα, πώς λειτουργεί ένα πιάνο και τι είναι ροκ μουσική; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα άστρα και στους πλανήτες, σε τι χρησιμεύει ένα τηλεσκόπιο και υπάρχει αλλού ζωή στο διάστημα; Από πού προέρχεται το νερό των ωκεανών, τι υπάρχει στο κέντρο της Γης και πώς δημιουργήθηκαν τα βουνά; Ποιος επινόησε το ποδόσφαιρο, τι είναι το φάουλ και πώς γίνεται το τάκλιν;

Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα απαντούν τα 4 νέα βιβλία για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας που κυκλοφόρησαν, με το γενικό τίτλο «ΜΑΘΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ», στη σειρά ΠΡΩΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ των εκδόσεων «Καστανιώτη». Μέσα από πολύχρωμες εικόνες που κινούνται, ξεδιπλώνονται, γυρνούν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών, οι μικροί αναγνώστες διευρύνουν τις γνώσεις τους, μαθαίνοντας με διασκεδαστικό τρόπο πληροφορίες πάνω σε διάφορα θέματα όπως: «Το ποδόσφαιρο», «Η μουσική», «Το διάστημα», «Ο πλανήτης Γη».

Στην ίδια σειρά, κυκλοφόρησαν ακόμα 4 βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας με το γενικό τίτλο «ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ». Μέσα τρισδιάστατες εικόνες, οι μικροί αναγνώστες ανακαλύπτουν παίζοντας τον κόσμο που μας περιβάλλει: «Τα χρώματα», «Τα σχήματα» «Το σπίτι μου», «Στην πόλη».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ