Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ολγα Μάλλη
Ολγα Μάλλη
Φωτ. 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΝΤΑΤΖΗ (φωτογραφία) και των αδελφών μου ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΘΟΔΩΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ (φωτογραφία) και ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων, 200 ευρώ στο ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα.

Αλεξάνδρα Οικονομάκου - Πλαντατζή

* * *

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κρατικού.

Κ.Κ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΩΤΗΡΗ και ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη.

Γιάννης Βαπορίδης

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, Ακροναυπλιώτη κομμουνιστή, του αδελφού μου ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, γραμματέα της ΕΠΟΝ Λάρισας, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Ασφάλεια Λάρισας, της μητέρας μου ΑΡΕΤΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΥ και του ανιψιού μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, ο οποίος σκοτώθηκε στις μάχες του ηρωικού Δεκέμβρη 1944, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα του.

Ευγενία Πολυχρονιάδου

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΣΟΦΟΥ, του γαμπρού μου ΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΙΝΑ και του φίλου μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΑΤΟΥ, προσφέρω, ως πρώτη δόση, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου για την εκλογική μάχη.

Γιάννης Οικονομάκος
Γιάννης Οικονομάκος
Κωνσταντίνος Σοφός

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης συναδέλφου μας ΧΑΡΑΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας τόσο νωρίς, προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, 40 ευρώ.

Ντία Κοζανίτου, Λυκούργος Μποζίκης

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου, της κόρης μου ΟΛΓΑΣ ΜΑΛΛΗ και της συζύγου μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΛΛΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ναυτεργατών, 130 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογές.

Αντώνης Μάλλης

* * *

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων - Νεάπολης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα.

Μαίρη Σαραντέα

* * *

«Εφυγε» στις 2 Σεπτέμβρη 2007 σε ηλικία 48 χρόνων ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ. Καταγόταν από οικογένεια αντιστασιακών. Εφηβος εντάχθηκε στην ΚΝΕ και πέρασε στο ΚΚΕ. Ηταν πρότυπο κομματικότητας και αφοσίωσης στο Κόμμα, φτιαγμένος από τα καλύτερα και αγνότερα υλικά που χαρακτηρίζουν τους κομμουνιστές. Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το Κόμμα και το λαϊκό κίνημα, ο Νώντας Βαρδάκης ήταν εκεί παρών, ολόρθος και σα φάρος έφεγγε για να δείχνει το δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσουν και οι άλλοι αγωνιστές. Τώρα «έφυγε» και άφησε πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Στη μητέρα του και στις αδελφές του ευχόμαστε κουράγιο. Οι μέρες που ονειρεύτηκε θα 'ρθουν.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα 4 Σεπτέμβρη στα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη 500 ευρώ.

Τα μέλη της ΚΟΒ ΑΣΟΕΕ της δεκαετίας του '80.


Αγγελική Μάλλη
Αγγελική Μάλλη

Βάσος Γεωργίου
Βάσος Γεωργίου

Χρήστος Πλαντατζής
Χρήστος Πλαντατζής

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ