Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός
Φωτ.

Ο γιατρός Δημήτριος Γιαννόπουλος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πλάκας Αθήνας, 150 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ στη μνήμη της γυναίκας του ΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία υπήρξε αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και ως το τέλος της ζωής της συμμετείχε σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΚΚΕ για το συμφέρον των εργαζομένων και όλου του εργαζόμενου ελληνικού λαού.

* * *

Ο Χαράλαμπος Μπερούτσος προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, στη μνήμη των αδελφών του ΣΠΥΡΟΥ και ΚΩΣΤΑ.

* * *

Ο Αγγελος και η Φωφώ Ρεμπή προσφέρουν 500 ευρώ στην ΚΟΒ Γαλατσίου, ως ελάχιστη συμβολή στον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΣΟΦΟΥ, του γαμπρού μου ΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΙΝΑ και του φίλου ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω ως δεύτερη δόση 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Κώστας Σοφός

* * *

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της αγαπητής ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ και αντί για λουλούδια στον τάφο της, προσφέρω 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του Κόμματός μας.

Κούλα Κάσσιου

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών των δημοκρατικών αγώνων και των μαχητών του ΔΣΕ από τις Μέλαμπες Ρεθύμνου, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, για τον εκλογικό αγώνα.

Μενέλαος Μπαράκος
Μενέλαος Μπαράκος
* * *

Φωτ.

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της ειρήνης ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση και αγάπη και συνεχίζουμε τον αγώνα του για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Στη μνήμη του η συντρόφισσα της ζωής του Γαβριέλλα προσφέρει: 150 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης, 100 ευρώ στην Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης και 50 ευρώ στο Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΠΑΡΑΚΟΥ, η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα 200 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΕΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, οδοντιάτρου και αντιδημάρχου Κερατσινίου, προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα της, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Κωνσταντίνος Σοφός

* * *

Φωτ.

Τέλη Αυγούστου, έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του συναγωνιστή και φίλου ΓΙΩΡΓΗ ΤΣΙΒΕΛΕΚΑ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος παρέμεινε, παρά τα 101 χρόνια του, ως το τέλος της ζωής του ακλόνητος και σταθερός στα ιδανικά του σοσιαλισμού και της ειρήνης, υπόδειγμα οικογενειάρχη και στην κοινωνία πάντα με το «Ριζοσπάστη» στο χέρι.

Στη μνήμη του προσφέρω στην ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα για τον εκλογικό αγώνα 50 ευρώ.

Παναγιώτης Στουραΐτης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή-συνδικαλιστή ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, οι σύντροφοί του στο ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων του Δημοσίου Αθήνας, προσφέρουν 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των στελεχών του ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ και ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νίκος και Ντίνα Καππάτου

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΩΤΗΡΗ και ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ και του αδελφού μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ Νέας Σμύρνης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης.

Γιάννης, Γιώργος, Αδάμ Βαπορίδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αλησμόνητου αδελφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ (φωτογραφία), αγωνιστή του λαϊκού κινήματος και μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος έδωσε τη ζωή του πολεμώντας για να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, του αλύγιστου αγωνιστή του λαϊκού κινήματος και διακεκριμένου δικηγόρου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΚΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ και ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη.

Κώστας και Ιουλία Τσιόδρα

* * *

Το Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ, μέσω ΑΕ Κορυδαλλού, στη μνήμη όλων των μελών του, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΓΕΡΗ, παλαίμαχου κομμουνιστή, Ακροναυπλιώτη, από τη Ζίτσα Ιωαννίνων, η κόρη του Ζωή προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την ενίσχυση του εκλογικού αγώνα και για την επιτυχία του εκλογικού του στόχου.


Γρηγόρης Χαμογεωργάκης
Γρηγόρης Χαμογεωργάκης

Μαρίνος Πετρούνιας
Μαρίνος Πετρούνιας

Αννα Γιαννοπούλου
Αννα Γιαννοπούλου

Γιώργης Τσιβελέκας
Γιώργης Τσιβελέκας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ