Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Θα διεκδικήσουμε τη μονιμοποίηση των δασοπυροσβεστών

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασικών Πυροσβεστών

Τη δέσμευση του ΚΚΕ ότι η μονιμοποίηση των δασοπυροσβεστών, η κάλυψη των κενών σε προσωπικό, η επάρκεια σε τεχνολογικό εξοπλισμό και βεβαίως η προστασία των δασών, αποτελούν από τα πρώτα ζητήματα που θα προωθήσει το Κόμμα μετά το σχηματισμό κυβέρνησης, υπογράμμισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη συνάντησή της, χτες, με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασικών Πυροσβεστών.

«Δεσμευτήκαμε για άλλη μια φορά - σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλ. Παπαρήγα, σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση - ότι θα διεκδικήσουμε τη μονιμοποίηση των δασοπυροσβεστών, τη δουλιά τους για δώδεκα μήνες το χρόνο». Μονιμοποίηση, που όπως συμπλήρωσε, «ύστερα από την τραγωδία που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι δεν μπορεί να καθυστερεί ούτε μια ώρα. Μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση και αρχίσουν οι διαδικασίες είναι από τα πρώτα ζητήματα που χωρίς καθυστέρηση θα προωθήσουμε και μάλιστα σε συνδυασμό με την κάλυψη των κενών, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και βεβαίως την προστασία των δασών».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κ. Παπαντώνης, τόνισε ότι «το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα μαζί μας», τόσο στους αγώνες τους όσο και στο αίτημά τους για μόνιμη απασχόληση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ