Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Χωρίς άγχος

Αυλαία σήμερα για τον Ολυμπιακό στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Λάτσιο (21.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), χωρίς κόσμο στις εξέδρες (λόγω τιμωρίας). Γεγονός που - κατά τον Τζόρτζεβιτς - έχει την αρνητική του πλευρά (απώλεια υπολογίσιμης ενίσχυσης) αλλά και τη θετική (όχι πίεση και αύξηση του άγχους).

Ο Λεμονής υποστηρίζει ότι ένα σημαντικό μειονέκτημα του παρελθόντος, δεν υφίσταται. Η πίεση και το άγχος. Αρνείται πως η σημερινή αναμέτρηση είναι τελικός και προσθέτει: «Οι παίχτες δε νιώθουν πιεσμένοι για διάκριση και λειτουργούν αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Οσο για τις προϋποθέσεις νίκης; «Χρειάζεται υπομονή, καθαρό μυαλό και καλή τακτική».

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα (σε κακή κατάσταση η Λάτσιο) βρίσκει απόλυτα αντίθετο τον Λεμονή: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πειθαρχημένη. Στο αμυντικό της παιχνίδι συμμετέχουν πάρα πολύ και οι δύο επιθετικοί. Οποιος λέει ότι δεν έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο κάνει λάθος. Είναι δύσκολο να την κερδίσεις».

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρουσιάζονται έτοιμοι για το «διπλό». Ο τεχνικός των Ιταλών, Ντέλιο Ρόσι, δήλωσε πως οι παίχτες του είναι «έτοιμοι για την πρόκληση». Και πρόσθεσε ότι «δεν πάμε στην Αθήνα απλά για την εμφάνιση. Πάμε για τη νίκη». Οσο για την κατάσταση της ομάδας υποστήριξε: «Δεν πρέπει να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και πρέπει να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα σε αυτή τη Λάτσιο».

Στην έτερη αναμέτρηση του ομίλου, η Ρεάλ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, είναι: (Α όμιλος) Πόρτο - Λίβερπουλ, Μαρσέιγ - Μπεσίκτας, (Β΄) Σάλκε - Βαλένθια, Τσέλσι - Ρόζενμποργκ, (Δ΄) Σαχτάρ - Σέλτικ, Μίλαν - Μπενφίκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ