Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Κεραυνοί» Βασιλακόπουλου

Μύδρους κατά της νέας πραγματικότητας που δημιουργείται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τα δυο ξεχωριστά πρωταθλήματα (ΦΙΜΠΑ και ULEB) εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, με την ευκαιρία της κλήρωσης της πρώτης φάσης του Κυπέλλου αλλά και των εθνικών πρωταθλημάτων. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας εκτόξευσε και πάλι κατηγορίες κατά του ΕΣΑΚΕ και μάλιστα δε δίστασε να κάνει προβλέψεις για το νέο πρωτάθλημα της Α1, χαρακτηρίζοντάς το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών... «Το επικείμενο πρωτάθλημα θα είναι το χειρότερο των τελευταίων ετών. Το γεγονός ότι οι κορυφαίες ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους σε Σουπρολίγκα και Ευρωλίγκα θα προκαλέσει αδιαφορία για τα δρώμενα στο πρωτάθλημα. Η διάσπαση τείνει να εξαπλωθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΕΣΑΚΕ διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα με τον αφελληνισμό και τη συμπεριφορά του στα τηλεοπτικά. Δεν πρόκειται να δεχτούμε τους κοινοτικούς δεύτερης ζώνης στο πρωτάθλημα γιατί η περίπτωσή τους είναι εφεύρημα».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ εξήγγειλε και την εισαγωγή των νέων κανονισμών, σύμφωνα με τους οποίους η επίθεση πρέπει να ολοκληρώνεται σε 24΄΄. Παράλληλα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιτέθηκε στους μάνατζερ οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του μπάσκετ χαρακτηρίζοντάς τους «παράσιτα», που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το άθλημα.

  • Νέα επεισόδια στο σίριαλ της διαφωνίας ΑΕΚ-Τσακαλίδη αναμένεται να έχουμε εντός των προσεχών ημερών, μετά τις πληροφορίες που θέλουν τους Φίνιξ Σανς να προσφεύγουν στο διεθνές δικαστήριο του Λονδίνου. Οσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά, ο Ολλανδός Γκερντ Χάμινγκ αποτελεί την πρώτη λύση για αντικαταστάτη του «Τσακ» αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Οσον αφορά στο θέμα Γκούροβιτς το ενδιαφέρον της Ενωσης αναθερμάνθηκε και ίσως ο παίκτης καταλήξει τελικά στην ελληνική ομάδα. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΑΕΚ να αυξήσει την προσφορά της προκειμένου η Μπαρτσελόνα να πει το ΟΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ