Σάββατο 13 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«902 TV»
Η συναυλία του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Η μεγάλη σε μέγεθος, παλμό και τραγούδι συναυλία που σφράγισε το 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», θα μεταδοθεί απόψε στις 20.30 από την τηλεόραση του «902».

Στη σκηνή αγαπημένοι τραγουδιστές και τραγουδοποιοί ενώνουν τις φωνές τους με αυτές των χιλιάδων νέων που μέσα και από το τραγούδι ονειρεύονται και αγωνίζονται για μια καλύτερη και πιο όμορφη ζωή.

Την αυλαία ανοίγει ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδώντας τον «Τσε» του Μάνου Λοΐζου. Προηγείται βίντεο για το μεγάλο επαναστάτη. Ακολουθεί ο Διονύσης Τσακνής συνοδευόμενος από τα αδέλφια Αποστόλη, Ειρήνη και Αντιγόνη Ψυχράμη, χιλιάδες στόματα τραγουδούν το «Γυρίζω τις πλάτες μου...». Στη συνέχεια, ο κιθαρίστας Αντώνης Μιτζέλος δίνει το δικό παρών με το ηλεκτρικό σόλο. Μαζί και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που ταξιδεύει τη νεολαία στο «Νότο». Τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Καζούλης και ακολουθεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιστός πάντα στο ραντεβού της νεολαίας που αγωνίζεται, ξεσηκώνει το πλήθος που έχει κατακλύσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με το «χαιρετίσματα στην εξουσία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ