Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Αντιδράσεων συνέχεια

Μπροστά σε δύο λογικές βρέθηκαν προχτές το βράδυ οι κάτοικοι της Καισαριανής στη λαϊκή συνέλευση που κάλεσε ο δήμαρχος σχετικά με το θέμα της ανακύκλωσης. Η μία, αφορούσε αυτή που υποστηρίζουν οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ με στόχο την ιδιωτικοποίησή της με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η άλλη, ήταν αυτή της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής» με κεντρικό άξονα την ανακύκλωση μέσα από ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο φορέα, με βάση το όφελος του λαού και όχι το κέρδος του ιδιώτη.

Αντίθετοι στην ανακύκλωση τα κέρδη της οποίας θα καρπώνονται ιδιωτικές εταιρείες, είναι και οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι εργαζόμενοι του δήμου που έχουν προχωρήσει σε απεργίες. Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μία φορά προχτές, οι παρατάξεις που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, μπροστά στην τεκμηριωμένη τοποθέτηση του επικεφαλής του συνδυασμού, Δ. Αγκαβανάκη, επί του θέματος και μη έχοντας να προτάξουν επιχειρήματα, προχώρησαν σε φραστικές επιθέσεις εναντίον του και εναντίον του ΚΚΕ.

Τέλος, η δημοτική αρχή, προκειμένου να περάσει την απόφασή της για ιδιωτική ανακύκλωση, μετά από την τακτική της «λαϊκής συνέλευσης», είπε πως θα καταφύγει σε δημοψήφισμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ