Σάββατο 20 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... που ζητάει και τα... ρέστα

Δε φτάνει η κυνική ομολογία του - ότι δηλαδή η ΝΔ άλλα έλεγε από τα προεκλογικά μπαλκόνια και άλλα ετοιμάζεται να κάνει τώρα που κέρδισε τις εκλογές - ο Γ. Αλογοσκούφης προκαλεί κι από πάνω. Ετσι, ενώ αφήνει, σκόπιμα, ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ, ο υπουργός Οικονομίας επανήλθε με γραπτή ανακοίνωσή του, όπου υποστηρίζει πως μερίδα του Τύπου διαστρέβλωσε και παρερμήνευσε τις δηλώσεις του!

Ετσι, επιχειρώντας να... αποκαταστήσει την αλήθεια για την ουσία και το περιεχόμενο των δηλώσεών του, ο επί των Οικονομικών αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, με γραπτή ανακοίνωση του υπουργείου έσπευσε να διευκρινίσει πως «η κυβέρνηση είχε σχέδιο αλλά είναι άλλες οι απαιτήσεις εφαρμογής της πολιτικής σε λεπτομέρεια, όταν είσαι στην κυβέρνηση, και άλλες όταν κάνεις γενικού χαρακτήρα εξαγγελίες».

Ο κύριος Αλογοσκούφης προσπαθεί να μας πείσει πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σχέδιο της πολιτικής που παρουσιάζεται με εξαγγελίες «γενικού χαρακτήρα» από τα προεκλογικά μπαλκόνια και στο σχέδιο της πολιτικής «σε λεπτομέρεια» που εφαρμόζει η εκάστοτε κυβέρνηση. Καθώς ο κύριος υπουργός γνωρίζει πως «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», δεν αρκείται στο γεγονός ότι με την πολιτική της η κυβέρνηση της ΝΔ μας κλέβει και μας... δουλεύει κι από πάνω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ