Σάββατο 20 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρεμιέρα... ενδιαφέροντος

Μπορεί να μην υπάρχει το κλασικό ντέρμπι ωστόσο η πρεμιέρα της... δράσης στην Α1 ανδρών που αρχίζει σήμερα με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής δε στερείται ενδιαφέροντος. Και αυτό γιατί στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια που θεωρούνται αμφίρροπα. Σε αυτά συγκαταλέγεται σίγουρα η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Πανελλήνιο, δύο ομάδων με κοινό στόχο φέτος τη διάκριση. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεχάσουν την περσινή αποτυχημένη χρονιά και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Από την άλλη, οι Κυψελιώτες φέτος παρουσιάζονται με υψηλές φιλοδοξίες. Στη δεύτερη πιο σημαντική αναμέτρηση η Ολυμπιάδα Πατρών θα υποδεχτεί τον Αρη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δοκιμασία του Πανιωνίου στην έδρα του νεοφώτιστου στην κατηγορία Κολοσσού Ρόδου, όπως και η αναμέτρηση του Αιγάλεω που θα φιλοξενήσει την ανανεωμένη φέτος ΑΕΚ.

Τα δικά της χαρακτηριστικά έχει η αναμέτρηση του θεσσαλικού κάμπου όπου οι δυο συμπολίτισσες Ολυμπία Λάρισας και ΑΕΛ τα λένε με το καλημέρα του πρωταθλήματος. Θεωρητικά εύκολη πρεμιέρα περιμένει τα δυο απόλυτα φαβορί της φετινής διοργάνωσης Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται στις έδρες του κόντρα σε ΑΓΟ Ρεθύμνου και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αιγάλεω-ΑΕΚ (17.00), Κολοσσός-Πανιώνιος (17.00) Ολυμπία Λάρισας-ΑΕΛ (17.00 ΕΤ1). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιάδα Πατρών-Αρης (16.30 ΕΤ1), Μαρούσι-Πανελλήνιος (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Παναθηναϊκός-ΑΓΟΡ (18.30 ΣΠΟΡ+), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19.00 ΣΚΑΪ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ