Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Οχι» στις ξενοφοβικές αντιλήψεις

«Τα προβλήματα θα λυθούν και θα αντιμετωπιστούν με τον ενωμένο αγώνα Ελλήνων και ξένων εργατών, μέσα από τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα, τους μαζικούς φορείς της γειτονιάς».

Με αυτά τα λόγια η Κομματική Οργάνωση Αιγάλεω του ΚΚΕ καλεί τους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα να ταχθούν απέναντι στις επικίνδυνες ξενοφοβικές αντιλήψεις που καλλιεργούνται στην περιοχή. Εκεί, δεκάδες μετανάστες, συνωστίζονται μπροστά από την εκκλησία κάθε πρωί, ζητώντας μεροκάματο, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Χτες το πρωί, η νεοσυσταθείσα «Επιτροπή Πολιτών Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω», σιγοντάροντας στο κλίμα ξενοφοβίας, πραγματοποίησε «συγκέντρωση» έξω από την εκκλησία προκειμένου να ...«θυμίσουμε στους υπευθύνους ότι έχουμε και εμείς οι Ελληνες δικαιώματα στις γειτονιές που μεγαλώσαμε»!

Οπως σημειώνει η ΚΟ Αιγάλεω του ΚΚΕ: «Η ονομαζόμενη "Κίνηση Πολιτών", που κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο, καλύπτει συνειδητά τους πραγματικούς υπεύθυνους για τα προβλήματα του λαού». Και τονίζει: «Τέτοια ξενοφοβικά και ρατσιστικά φαινόμενα δεν ταιριάζουν στον εργαζόμενο λαό του Αιγάλεω»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ